Το τηλεοπτικό "The Watch" του Terry Pratchett πήρε το πράσινο φως

Με την κόρη του να έχει συμμετοχή στο project.

Το BBC America ανακοίνωσε πως η σειρά "The Watch", ένα νέο "πανκ ροκ θρίλερ" εμπνευσμένο από τη σειρά μυθιστορημάτων "City Watch" του Άγγλου συγγραφέα Sir Terry Pratchett, που αποτελεί υποσύνολο των "Discworld", έλαβε το πράσινο φως.

Σε

συμπαραγωγή με το BBC America βρίσκεται το Narrativia, του οποίου προεδρεύει η κόρη του Pratchett, Rhianna Pratchett. Ο Simon Allen του "The Musketeers" θα υπογράψει το σενάριο του "The Watch", ενώ οι Hilary Salmon, Ben Donald, Rob Wilkins και Phil Collinson ("Doctor Who") αναλαμβάνουν χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Στη σειρά θα συμπεριληφθούν και χαρακτήρες της σειράς "Discworld" όπως οι Captain Sam, Lady Sybil Ramkin, Carrot, Angua, Cheery και Death του "City Watch". Το σενάριο του Allen λέγεται πως θα επανατοποθετεί τις δημιουργίες του Pratchett και άλλες από τα μυθιστορήματα του ενώ θα διατηρεί το χιούμορ, την καρδιά και την εξυπνάδα τον προκατόχων του.

"Με γεγονότα στον δικό μας κόσμο να κάνουν την τρέλα του 'Discworld' να μοιάζει εξαιρετικά οικεία, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη στιγμή να φέρουμε την πλάκα, τη φωτιά και την ένταση του Terry πίσω στη μικρή οθόνη ή ένα καλύτερο μέρος από το BBC America", δήλωσε ο Allen.

Ο Allen αποκάλεσε το 'The Watch' "ένα σαφώς βρετανικό αλλά προκλητικά διεθνές ζωντανό θρίλερ που είναι αποδιοργανωτικό στην προσέγγιση του στο είδος της φαντασίας και επιπλέον έντονα τοποθετημένο στα θέματα της θνητότητας, του εγκλεισμού, των εναλλακτικών γεγονότων και της δικαιοσύνης. Είναι ένας ιλιγγιώδης όχλος ελπίδας, χαράς, αγωνίας και σκοτεινού χιούμορ".

Μία τηλεοπτική μεταφορά των μυθιστορημάτων "City Watch" βρίσκεται σε παραγωγή από το 2011. Ο ίδιος ο Pratchett είχε συμμετοχή στα προηγούμενα σχέδια για τη σειρά, προτού φύγει από τη ζωή το 2015.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Να ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι αστέρες της τηλεόρασης για το 2018 Μάθαμε πότε θα έρθει η αρχή του τέλους για το "Gotham" Θα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα