Μάθαμε περισσότερα για τα microtransactions στο Fallout 76

Πείτε αντίο στα Lootboxes.

Γνωρίζουμε ήδη ότι τα microtransactions του Fallout 76 θα επικεντρωθούν στα cosmetic αντικείμενα και όχι σε pay-to-win αντικείμενα, και ο Pete Hines της Bethesda έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το νόμισμα Atoms στο Fallout 76.

"Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα στο κατάστημα του Atomic για cosmetic items, δεν χρειάζεται γιατί σας προσφέρουμε ένα σκασμό Atoms μόνο για να παίξετε το παιχνίδι", δήλωσε ο Hines στο Gamespot κατά τη διάρκεια του PAX Australia.

Επίσης επεσήμανε πως το παιχνίδι δεν θα έχει lootboxes και κανένα στοιχείο pay-to-win. Ο Hines υπογράμμισε για άλλη μια φορά ότι όλα τα DLC μετά την κυκλοφορία του Fallout 76 θα είναι δωρεάν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που έχουν πρόσβαση στην beta, το παιχνίδι φαίνεται να επιβραβεύει με Atoms ορισμένες προκλήσεις, όπως το να σκοτώσεις κάποιους εχθρούς ή να δημιουργήσεις ορισμένα αντικείμενα.

Το Gamestop στην Ιρλανδία έχει λιανικές λίστες για Atoms σε κονσόλες με αρχική τιμή στα €10 για 1000 Atoms. Βέβαια αυτές οι καταχωρήσεις μπορούν κάλλιστα να είναι απλά placeholders.

Το Fallout 76 κυκλοφορεί στις 16 Νοεμβρίου για PS4, XBOΧ και PC.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceBug στο Fallout 76 για PC ξανακατεβάζει όλη την BetaTo Fallout 76 στο Switch "Δεν είναι εφικτό", λεει η BethesdaΟι ημερομηνίες έναρξης της beta του Fallout 76

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα