Μαθεύτηκε ο λόγος που οι Shazam και Black Adam θα έχουν ανεξάρτητες ταινίες

Όλα παίρνουν τη σειρά τους.

Η απουσία του κυρίαρχου villain από την ερχόμενη ταινία "Shazam!" ίσως να φαίνεται δυσάρεστη στους φανς του ήρωα. Υπάρχει, ωστόσο, κάποιος λόγος που οι Black Adam και Shazam δεν πρόκειται να μονομαχήσουν ακόμα, και έγινε πρόσφατα γνωστός.

Μιλώντας στο Collider, ο παραγωγός της ταινίας για τον Black Adam, Hiram Garcia, εκμυστηρεύτηκε πως ο Dwayne Johnson

(ή αλλιώς Black Adam, πλέον, για το σύμπαν της DC) δεν θα εμφανιστεί στην ταινία "Shazam!", διότι δεν ήθελε να συμβιβαστούν αυτοί οι δύο ήρωες.

"Οπότε, ενώ βρισκόμασταν στην ανάπτυξη μιας ταινίας για τους Black Adam και Shazam", δήλωσε ο Garcia, "συνειδητοποιήσαμε πως και οι δύο χαρακτήρες είναι τόσο ξεχωριστοί που δεν θέλαμε να συμβιβάσουμε κανέναν ενώνοντας τους σε μία ενιαία ταινία. Αυτός είναι και ο λόγος που πήραμε την απόφαση να αφήσουμε τον Shazam να έχει τη δική του ανεξάρτητη ταινία και, κατά κάποιο τρόπο, να τον λανσάρουμε κατάλληλα, και μετά να κάνουμε το ίδιο για τον Black Adam. Και με αυτόν τον τρόπο τα πράγματα ελευθερώθηκαν. Μας επέτρεψε να αναπτύξουμε τη σωστή εκδοχή του καθενός".

Αρχικά, οι πηγές μιλούσαν για την εμφάνιση του Black Adam στο "Shazam!" ως villain, αλλά αργότερα αποφασίστηκε πως θα ήταν καλύτερο να γυριστεί μία ανεξάρτητη ταινία, ειδικά με έναν σταρ με τόση φήμη όση έχει ο Johnson. Αν και δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες σχετικές με την ταινία, ο Garcia επιβεβαιώνει πως βρίσκεται στη φάση ανάπτυξης."Οπότε, τώρα με το 'Black Adam' είμαστε στη φάση όπου μόλις παραλάβαμε το τελευταίο σενάριο. Κάνουμε μερικές αναθεωρήσεις σε αυτό. Είμαστε υπέρμετρα ενθουσιασμένοι σχετικά, το στούντιο είναι πολύ ενθουσιασμένο. Και σας λέω πραγματικά, ως φαν των κόμικ, όταν αυτή η ταινία κυκλοφορήσει, θα είναι καταπληκτική. Μιλάει ο μικρός φαν μέσα μου, [η ταινία] πρόκειται να παραδώσει το καλύτερο από οτιδήποτε θα θέλατε να δείτε τον Black Adam να κάνει, θα το κάνει σε αυτή την ταινία".Σε λοιπές πληροφορίες σχετικά με το "Shazam!", κατά τη διάρκεια του SDCC 2018 κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer της ταινίας, της οποίας τα σκηνοθετικά ηνία έχει αναλάβει ο David Sandberg ("Lights Out"). Η ημερομηνία της πρεμιέρας έχει ορισθεί επίσημα, στις 5 Απριλίου του 2019.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 20/08 - 26/08Οι ταινίες του ΣΚ - 25/08-26/08Ο 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί για το 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα