Marvel's Spider-Man: Λεπτομέρειες ήρθαν στο φως για το DLC

Από την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

O Community Director της Insomniac Games, James Stevenson, αποκάλυψε χθες στο PlayStation blog το πρόγραμμα και τις λεπτομέρειες για το πρώτο DLC για το Marvel's Spider-Man:

The City That Never Sleeps.

Το DLC θα αποτελείται από τρεις προσθήκες, με το πρώτο κεφάλαιο να είναι το Marvel’s Spider-Man: The Heist και να έρχεται στις 23 Οκτωβρίου. Το "The Heist" επικεντρώνεται στην Felicia Hardy, γνωστή και ως Black Cat και περιλαμβάνει νέα missions και challenges για τους παίκτες, μαζί με ένα νέο faction από αντιπάλους και τρεις παραπάνω στολές.

Η δεύτερη προσθήκη περιλαμβάνει το Marvel's Spider-Man: Turf Wars που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβρη και η τρίτη το Marvel's Spider-Man: Silver Lining που θα κάνει την εμφάνισή του τον Δεκέμβρη.

Δυστυχώς δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ο Stevenson είπε ότι το περιεχόμενό τους θα είναι ανάλογο με το πρώτο.

Το bundle DLC θα είναι διαθέσιμο για $24.99 ή ξεχωριστά στα $9.99 έκαστο. Η The Digital Deluxe Edition του παιχνιδιού είναι διαθέσιμη για $79.99 και περιλαμβάνει όλα τα μέρη του DLC, Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceMarvel's Spider-Man (PS4) Trailer - Just the Facts: CombatΝέο trailer του Spider-Man μας αποκαλύπτει μέρη της Νέας ΥόρκηςMarvel's Spider-Man Trailer - Just The Facts: Marvel's New York

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα