Παίρνει Γιαννιώτα η ΑΕΚ

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λίγα 24ωρα και η ΑΕΚ είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μια ακόμα κίνηση θωράκισης του ρόστερ της και μάλιστα ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ελληνικό στοιχείο στα αποδυτήρια. O Γιάννης Γιαννιώτας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ένωση και είναι πλέον θέμα χρόνου να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. O 25χρονος διεθνής εξτρέμ, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Βαγιαδολίδ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό,
έμεινε ελεύθερος από τους Ερυθρόλευκους και συμφώνησε να ενταχθεί στο δυναμικό των πρωταθλητών.

Ο Γιαννιώτας αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και ως δεύτερος επιθετικός. Το σημαντικό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ότι προσθέτει στο δυναμικό της ομάδας έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, το μέγεθος της ΑΕΚ, αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν πλέον στην ομάδα. Το γεγονός μάλιστα ότι από το 2015 που πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό δεν του δόθηκε η παραμικρή ευκαιρία για να δείξει την αξία του, τον έχει κάνει να αναζητά ακόμα περισσότερο την καθιέρωσή του στην Ένωση.

Ο Έλληνας διεθνής μετά τον Άρη, στον οποίο και έδειξε για πρώτη φορά το πλούσιο ταλέντο του έπαιξε σε Φορτούνα Ντίσλεντορφ, Αστέρα Τρίπολης, ΑΠΟΕΛ και Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Έχει φορέσει εννιά φορές τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος ως μέλος της Εθνικής ανδρών, ενώ έχει συμμετοχές και σε όλες τις μικρότερες Εθνικές ομάδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα