"Star Wars: Episode IX": Σε νέους διαγαλαξιακούς τόπους θα πετάξουμε με τον Matt Smith

Allons-y!

O πρώην πρωταγωνιστής του "Doctor Who", Matt Smith, ενσωματώθηκε στο cast του "Star Wars: Episode IX".

Σύμφωνα με το Variety, ο Smith θα πάρει μέρος στην επερχόμενη ταινία που θα σκηνοθετήσει ο J.J. Abrams, αν και ακόμα παραμένει άγνωστος ο ρόλος του.

Τον Smith τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στο "Doctor

Who". Έχει πρωταγωνιστήσει ως Prince Philip, Duke of Edinburgh στη σειρά του Netflix, "The Crown", για τον οποίο ρόλο δέχθηκε υποψηφιότητα για Βραβείο Emmy.

Ο Smith θα πρωταγωνιστήσει πλάι στους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Mark Hamill, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo και Billie Lourd. Πριν από λίγες μέρες μάθαμε ότι ο Dominic Monaghan θα πάρει μέρος στην ταινία, ενώ η Keri Russell, η οποία έχει ξανασυνεργαστεί με τον Abrams στην ταινία "Felicity", λέγεται ότι θα βρίσκεται στο cast.

Το "Star Wars: Episode IX" θα βγει στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2019.

Για περισσότερα για την ταινία, η οποία θα περιλαμβάνει πλάνα της Carrie Fisher από το "The Force Awakens", ρίξτε μια ματιά στην πρώτη φωτογραφία της ταινίας που φέρει τον Finn.

IGN Greece'Χαμένος' στο διάστημα είναι ο Dominic Monaghan καθώς ενσωματώθηκε στο "Star Wars: Episode IX"Star Wars: Episode 9: Έφθασε η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματαStar Wars: O Mark Hamill μιλάει για την Carrie Fisher στο "γλυκόπικρο" Episode 9

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα