Μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Starlink: Battle for Atlas για PC

Το Starlink αποκτά νέο περιεχόμενο, έκδοση PC και το νέο Star Fox DLC.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η πολυαναμενόμενη ενημέρωση του Starlink: Battle for Atlas, Crimson Moon, θα κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου, παράλληλα

με μια έκπληξη, την έκδοση για PC, αλλά και το ανακοινωμένο DLC με νέο περιεχόμενο με τον Star Fox στην έκδοση του Nintendo Switch.

To Crimson Moon θα προσθέσει νέους πιλότους, πλοία, όπλα και αποστολές στο Starlink. Θα περιλαμβάνει επίσης έναν νέο mode με ranking και πίνακες κατάταξης, καθώς και νέες διαδρομές αγώνων ενός και δύο παικτών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών σχετικά με τις βαφές για τα πλοία σας.

Όσο για την έκδοση PC, η Ubisoft αναφέρει ότι θα έχει το ίδιο περιεχόμενο με τις κονσόλες και θα είναι ακόμα συμβατή με τα PS4 και ΧΒΟΧ controller attachments αν και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα φυσικά παιχνίδια Starlink, γύρω από τα οποία το παιχνίδι είχε χτιστεί, έχουν ήδη διακοπεί λόγω κακών πωλήσεων.

Σε αντίθεση με την ενημέρωση Crimson Moon, το νέο περιεχόμενο Star Fox δεν θα είναι δωρεάν. Εξακολουθεί να είναι αποκλειστικός χαρακτήρας για το Switch και θα κοστίζει 11,99 δολάρια, προσφέροντας τους Peppy, Slippy και Falco ως πιλότους. Έχουν ο καθένας μοναδικές ικανότητες και δεξιότητες για να ξεκλειδώσουν, αλλά μπορούν φαινομενικά να χρησιμοποιηθούν μόνο σε μια νέα σειρά αποστολών, όπου αντιμετωπίζετε την ομάδα Star Wolf.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN Greece Κάποιος τελείωσε το Sekiro: Shadows Die Twice χρησιμοποιώντας Donkey Kong Bongos Η Microsoft παρουσιάζει το νέο Xbox Game Pass Ultimate Επίσημη παρουσίαση για το Xbox One S All-Digital Edition

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα