Μαρτίνς: "Περηφάνια για τους παίκτες μου"

Μαρτίνς: "Περηφάνια για τους παίκτες μου"vkonstanΠέμ, 11/12/2020 - 20:15

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την ευκαιρία, λόγω της διακοπής για τα ματς των εθνικών ομάδων, να αναλύσει με τους συνεργάτες του πολύτιμα στοιχεία που έχουν συλλεγεί σ' αυτό το πρώτο διάστημα της σεζόν. Μεταξύ άλλων, ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει για τα αμυντικά του επιτεύεγματα, καθώς στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, στην εκτός έδρας ισοπαλία

με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1). Έτσι οι Πειραιώτες βρίσκονται στην κορυφαία θέση της λίστας με την καλύτερη αμυντική εικόνα, μεταξύ των υπόλοιπων ομάδων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Δεύτερες είναι οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Σλάβια Πράγας και Γιούνγκ Μπόις που έχουν δεχτεί δύο γκολ και τρίτες κατατάσσονται οι Παρ Σεν Ζερμέν, Ρένιζτερς και Αλάνιασπορ. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι φυσικά ευτυχής για το κατόρθωμα του Ολυμπιακού και φρόντισε να μοιράσει "μπράβο" στους παίκτες του και μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα έγραψε:

"Κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, καθώς αναλύαμε τις μεθόδους μας και τις επιδόσεις μας στο γήπεδο, μπορέσαμε να δούμε το πόσο καλά αμυνόμαστε. Είμαστε η ομάδα που έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ μεταξύ των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνουμε καθημερινά, ώστε να είμαστε μια ισορροπημένη και σταθερή ομάδα. Είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες μου. Ας συνεχίσουμε έτσι!". 

 

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.         

During this international break, while analyzing our methods and performances on the pitch, we were able to see just how well we defend. We are the team that concedes the least amount of goals amongst the European leagues. This is the result of the work we do every day to be a balanced and consistent squad. I feel very proud of my players. Let's keep it up!

Keywords
Τυχαία Θέματα