Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Τολιόπουλος (pic)

Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Τολιόπουλος (pic)basket1thanosΠέμ, 11/12/2020 - 19:59

Ο 24χρονος ταλαντούχος γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά στο δείκτη του αριστερού του χεριού και θα μείνει για 1.5 μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Τολιόπουλος αγωνίζεται στον Ιωνικό με μορφή δανεισμού από την Ένωση και για αυτό η επέμβαση έγινε από τον Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ, Φραγκίσκο Ξυπνητό.

Αναλυτικά η ενημέρωση των "κιτρινόμαυρων":

«Η ΑΕΚ

BC ενημερώνει, ότι ο Βασίλης Τολιόπουλος υπεβλήθη σ’ επιτυχή χειρουργική επέμβαση, από τον Dr. Φραγκίσκος Ξυπνητός.

Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC και Διευθυντή Κλινικής «Ώμου και Γόνατος» του Metropolitan General.

Ο διεθνής γκαρντ, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ionikos BC Hellenic Coin είχε υποστεί κάταγμα εγγύς φάλαγγος αριστερού δείκτη και υπεβλήθη σήμερα (12/11) σε κλειστή ανάταξη και εσωτερική οστεοσύνθεση.»

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.         

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι ο Βασίλης Τολιόπουλος υπεβλήθη σ’ επιτυχή χειρουργική επέμβαση, από τον Dr @frankxypnitos , Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ BC και Διευθυντή Κλινικής «Ώμου και Γόνατος» του Metropolitan General. Ο διεθνής γκαρντ, που αγωνίζεται ως δανεικός στον @ionikosbchelleniccoin είχε υποστεί κάταγμα εγγύς φάλαγγος αριστερού δείκτη και υπεβλήθη σήμερα (12/11) σε κλειστή ανάταξη και εσωτερική οστεοσύνθεση. #AEKBC #GetWellSoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc) στις 12 Νοέ, 2020 στις 8:41 πμ PST

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Ιωνικός Νικαίας - Μπάσκετ ΑΕΚ - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Ιωνικός Νικαίας ΕΛΛΑΔΑ Ο Βασίλης Τολιόπουλος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό του χέρι από τον Διευθυντή του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ, Φραγκίσκο Ξυπνητό. Article publish on Πέμ, 11/12/2020 - 19:59 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα