ΠΑΟΚ: Εύσημα σε Ζίβκοβιτς! (pic+vid)

ΠΑΟΚ: Εύσημα σε Ζίβκοβιτς! (pic+vid)edadaΠέμ, 11/12/2020 - 20:07

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κατάφερε να νικήσει τον Ατρόμητο στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την ομάδα του Περιστερίου, όμως, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έλαβε ατομική διάκριση για το γκολ

που πέτυχε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα (12/1) η διοργανώτρια του πρωταθλήματος, το γκολ του Σέρβου μεσοεπιθετικού, που σημείωσε στο 57ο λεπτό της συνάντησης έπειτα από όμορφη συνεργασία με τους συμπαίκτες του, αναδείχθηκε έπειτα από ψηφοφορία στο σχετικό διαγωνισμό, ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Συγκέντρωσε το 33,77% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το γκολ του Πέτρου Μάνταλου, που συγκέντρωσε το 28,36%.

Η αναφορά στην σελίδα της Super League 1 λέει:

Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού NIVEA MEN Best Goal της 2ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten:

1/ Α. Ζίβκοβιτς-ΠΑΟΚ 33,77%
2/ Π. Μάνταλος-ΑΕΚ 28,36%
3/ Κ. Φορτούνης-Ολυμπιακός 19,62%
4/ Δ. Πινακάς-ΑΕΛ 14,16%
5/ Λ. Μπατίστ-ΠΑΣ Γιάννινα 4,09%".

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, λοιπόν, με ανάρτησή της στο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης συνεχάρη δημοσίως τον Ζίβκοβιτς για αυτή τη διάκριση. Το συνοδευτικό σχόλιο γράφει: "Μπράβο αδερφέ". Να σημειωθεί ότι το "αδερφέ" είναι γραμμένο στη μητρική γλώσσα του παίκτη, δηλαδή τα σέρβικα ("brate").

 

Bravo brateee #PAOK #RiseUp https://t.co/0ecByYYvCE — PAOK FC (@PAOK_FC) November 12, 2020

 

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχάρη τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς για την ανάδειξη του γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο ως το καλύτερο της 2ης αγωνιστικής της Super League 1 Article publish on Πέμ, 11/12/2020 - 20:07 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα