Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπρέντφορντ 2-1: Ανατροπή με ΜακΤόμινεϊ (highlights)

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν περισσότερες καλές στιγμές στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης. Ο Χίκι πήρε τη μπάλα και δοκίμασε να νικήσει τον Ονάνα ε σουτ εκτός περιοχής στο 5ο λεπτό χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στο 26′ ο Γένσεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα σε μια ακόμη στιγμή που η άμυνα της Γιουνάιτεντ έκανε διαδοχικά λάθη.

Μοναδική ευκαιρία των “κόκκινων διάβολων” στο πρώτο μισό του αγώνα αυτή με το σουτ του Μάρκους Ράσφορντ και τον Στρακόσια που έκανε ντεμπούτο στην Premier League να μπλοκάρει

τη μπάλα.

Στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου η Μπρέντφορντ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Κράτησε τον έλεγχο του αγώνα και διατήρησε το υπέρ της σκορ μέχρι και το 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο ΜακΤόμινεϊ Ήρθε από τον πάγκο στο 87ο λεπτό προκειμένου να βοηθήσει σε στημένες μπάλες και ήταν τελικά ο πρωταγωνσιτής της αναμέτρησης. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε τη μπάλα από τον Γκαρνάτσο για να ισοφαρίσει σε 1-1 και στο 7ο του επιπλέον χρόνου στο ματς σημείωσε το 2-1 χαρίζοντας στη Γιουνάιτεντ το τρίποντο της νίκης σε ματς που δεν το άξιζε βάσει εικόνας στο ενενηντάλεπτο.

Παραμένει με μια νίκη στο πρωτάθλημα η Μπρέντφορντ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε χρόνο μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων της σε Αγγλία και Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα