Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 2-1: Δώρο από τον ΜακΤόμινεϊ (highlights)

Αυτό που μπορεί να πει κανείς για το πρώτο ημίχρονο στο Ολντ Τράφορντ είναι ότι θα έπρεπε να έχει περισσότερα γκολ… και για τις δύο ομάδες.

Κάθε μια με τις ανασφάλειες που κουβαλάει έβγαλε τα προβλήματά της στο γήπεδο. Η Γιουνάιτεντ ως γηπεδούχος ανέλαβε την πρωτοβουλιά.

Κέρδισε πέναλτι στο οποίο ο Μπρουνο Φερνάντες νικήθηκε από τον Σάντσεθ (9″) με τον Ισπανό τερματοφύλακα να αντέχει σε προσπάθειες των Χόιλουν (4′), Γκαρνάτσο (13′), Άντονι (15′) και ΜακΤόμινεϊ (32′).

Νικήθηκε μόνο

από τον Σκωτσέζο στο 19ο λεπτό για το 1-0 αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Στις λίγες φορές που πλησίασε την περιοχή η Τσέλσι ήταν επικίνδυνη γιατί η άμυνα της Γιουνάιτεντ φυσικά δεν είναι αξιόπιστη. Είχε δοκάρι με τον Μούντρικ (12′), ο Τζάκσον νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Ονάνα (33′) και τελικά η ισοφάριση ήρθε από τον Πάλμερ (45′) με ένα πανέξυπνο σουτ για το 1-1 του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ειχε τον ίδιο ρυθμο. Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να απειλεί και τελικά βρήκε το 2-1 πάλι με τον ΜακΤόμινεϊ στο 69ο λεπτό.

Αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική πάσα θα ειχε απειλήσει περισσότερο. Η Τσέλσι στο φινάλε προσπάθησε να πιέσει και είχε δοκάρι με τον Μπρόγια (90′) αλλά δεν βρήκε άλλη ευκαιρία για να πάρει αποτέλεσμα.

Μάντσεστερ Γ.: Ονάνα – Νταλότ, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ (46′ Ρεγκιλον), Σο – Άμραμπατ, ΜακΤόμινεϊ – Άντονι, Μ. Φερνάντες, Γκαρνάτσο (90+2 Έβανς) – Χόιλουν (84′ Ράσφορντ)

Τσέλσι: Σάτσεθ – Κουκουρέγια (46′ Τζέιμς), Ντισασί, Σίλβα, Κόλγουιλ – Καϊσέδο, Ε. Φερνάντες – Στέρλινγκ, Πάλμερ, Μούντρικ (77′ Μπρόγια) – Τζάκσον

Keywords
Τυχαία Θέματα