Ο Παναθηναϊκός πάει για μεταγραφή-έκπληξη;

Πριν από λίγες μέρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη που πέρασε στα ψιλά. Πάει ο Παναθηναϊκός για έξτρα μεταγραφή τον Γενάρη;

Το δεδομένο είναι ότι θα γίνει κίνηση για κεντρικό αμυντικό. Ο Παναθηναϊκός θέλει χθες βασικό στόπερ και η απόφαση είναι ειλημμένη. Οι «πράσινοι» σκανάρουν εδώ και καιρό την αγορά.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει αναφερθεί και δημοσίως

στην ανάγκη απόκτησης παίκτη σε αυτή τη θέση. Ποτέ στο παρελθόν δεν το έκανε δημόσια. Είναι, όμως, τόσο εμφανές ότι ο Παναθηναϊκός δεν βγάζει σεζόν με τους υπάρχοντες, που το βλέπει ο καθένας.

Από το «τριφύλλι» ξεκαθαρίζουν πως άλλη μεταγραφή δεν θα γίνει. Μόνο για έναν παίκτη θα πάνε τον Ιανουάριο. Δεν αρέσει και στον Γιοβάνοβιτς να κάνει πολλές κινήσεις. Είναι ούτως ή άλλως δύσκολος στο να επιλέξει και τέτοια εποχή οι ευκαιρίες είναι λίγες.

Εάν βρεθεί μία όμως; Τι θα γίνει τότε; «Πάντα κοιτάμε τις περιπτώσεις παικτών που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον. Και μακροπρόθεσμα, όχι μόνο σήμερα», δήλωσε προ ημερών ο Σέρβος τεχνικός. Εκεί ξεκαθάρισε, δηλαδή, πως ο Παναθηναϊκός παραμένει στην αγορά και τσεκάρει ό,τι καλό υπάρχει. Είτε για να πάρει κάποιον παίκτη που θα του γυαλίσει από τώρα είτε για να μπει αποφασιστικά στη διεκδίκησή του εν όψει του τέλους της σεζόν.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα