Βαγγέλης Μαρινάκης: Δε γινόταν να δίνεις 6 εκατ. το χρόνο για να έχει η ομάδα αυτή την εικόνα

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δε γινόταν να δίνεις 6 εκατ. το χρόνο για να έχει η ομάδα αυτή την εικόνα.

Ο Ολυμπιακός πέρναγε από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης παρατεταμένη αγωνιστική κρίση.

Το 2-4 από τον ΠΑΟΚ έβγαλε τα προβλήματα κάτω από το χαλί ενώ το 5-0 από την Φράιμπουργκ έθεσε

ξεκάθαρα θέμα προπονητή στους ερυθρόλευκους.

Την ίδια ώρα βέβαια, Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ που αποτελούσαν τις κεφαλές στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού πληρώνονταν αδρά.

Γύρω στα 6 εκατ. ευρώ κόστιζαν και οι δύο μαζί στον Ολυμπιακό (σ.σ. έμεινε μόνο ο Κορδόν από τους δύο). Και το ερώτημα είναι, με αυτά τα χρήματα δικαιολογείται αυτή η εικόνα;

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δε γίνεται να δίνεις 6 εκατ. το χρόνο για να έχει η ομάδα αυτή την εικόνα – Τι πρέπει να γίνει

Μπορεί ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τα χίλια προβλήματα και την απαξίωση, όμως τα νούμερα στην ομάδα δεν αφορούν σε ελληνικό κλαμπ.

Με χρηματιστηριακή αξία παικτών άνω των 100 εκατ. ευρώ, με γήπεδο προδιαγραφών ευρωπαϊκών τελικών, με εγκαταστάσεις που ζηλεύουν ευρωπαϊκά μεγαθήρια, κόστος αθλητικών διευθυντών, τεχνικών διευθυντών, προπονητών και σταφ κοντά στα έξι εκατ. ευρώ, ο Ολυμπιακός έπρεπε να προχωρήσει σε αλλαγές καθώς και στην ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις που χρειάζεται εδώ και πάνω από δυό χρόνια ενίσχυση (στοπερ, εξτρέμ, επιθετικό).

Από την στιγμή που έφυγε ο Πέδρο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό, έγιναν πολλά. Έξι προπονητές άλλαξαν, άλλαξε αθλητικός διευθυντής, τεχνικός διευθυντής. Προτιμήθηκε να ακολουθηθεί το μοντέλο Κορδόν. Ήρθε το κλαμπ κοντά με μεγάλες εταιρείες όπως η Base και ο Ζόρζε Μέντες. Τι δεν έγινε όλο αυτόν τον καιρό; Δεν πήρε ο Ολυμπιακός στόπερ, εξτρέμ και επιθετικό.

Με την επένδυση που έχει γίνει είναι κρίμα να μην γίνεται το αυτονόητο. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις εδώ και χρόνια, με τον Πέδρο Άλβες πάντως – σε συνεργασία με τον Αντόνιο Κορδόν – να κάνουν ήδη τις πρώτες επαφές για τις απαραίτητες προσθήκες στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα ώστε να δοθούν στον Κάρλος Καρβαλιάλ τα αναγκαία όπλα για την εκπλήρωση των στόχων.

Διαβάστε επίσης:

Το τεράστιο λάθος που έκανε ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Σαν να ήταν πρώτη φορά κανονικός προπονητής Ολυμπιακού ο Μαρτίνεθ στον πάγκο

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαγγέλης Μαρινάκης,vangelis marinakis