Μάντσεστερ Γ. : Προετοιμασία για τον αντί-Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά μοίρασε τέσσερις ασίστ στην πρεμιέρα του φέτος στην Premier League στο 5-1 απέναντι στην Λιντς Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. Έχει ήδη περισσότερες από όλη την περσινή σεζόν αλλά φέτος ίσως να είναι η τελευταία φορά που φοράει τα κόκκινα της Γιουνάιτεντ.

Το συμβόλαιό του λήγει σε δέκα μήνες και η Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζονται να αρχίσουν

μαζί του συζητήσεις για να συμφωνήσουν για την επόμενη χρονιά.

Η Γιουνάιτεντ θα κάνει την ύστατη προσπάθεια για να τον κρατήσει αλλά ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πρέπει να προετοιμαστεί για το μέλλον.

Ο νεαρός μέσος της Μπαρτσελόνα, Ιλάις Μορίμπα φαίνεται να είναι ο στόχος της Γιουνάιτεντ. Ο γεννημένος στην Γουινέα μέσος ο οποίος κατέχει Ισπανικό διαβατήριο είναι απίθανο να πάρει καλύτερο συμβόλαιο σε μια Μπαρτσελόνα που είναι υπέρχρεωμένη και προσπαθεί να κάνει περικοπές από παντού.

Από την Αγγλία αναφέρουν ότι οι πιθανότητες είναι περισσότερες για μεταγραφή το επόμενο καλοκαίρι αλλά η Μπαρτσελόνα θέλει να τον δώσει φέτος και με ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια δεν θα έχει πρόβλημα να τον αφήσει να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Στα 18 του είναι διεθνής με την Κ19 της Ισπανίας και έχει ήδη 14 συμμετοχές στην La Liga, ένα γκολ και τρεις ασίστ με την φανέλα των μπλαουγκράνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα