Μαρτίνς: «Ονιεκούρου ναι, Βάτσλικ, Λόπεζ, Τικίνιο στο μέλλον…»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας τόνισε ότι ο Ονιεκούρου είναι έτοιμος να παίξει, όχι όμως οι Τικίνιο, Λόπεζ, ενώ ο Βάτσλικ υπολογίζεται για το άμεσο μέλλον.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για συμμετοχή Ρόνι Λόπες: «Είναι πιθανό να βρεθεί στην λίστα αλλά όχι να παίξει αύριο. Θα πρέπει πρώτα να προπονηθεί, να δείξει ότι είναι έτοιμος, να δώσει απαντήσεις και να διεκδικήσει την θέση του. Για την

λίστα θα αποφασιστεί απόψε».


Τι θα ήθελε να δει που δεν είδε με την Λουντογκόρετς: «Υπάρχουν πολλά προς βελτίωση. Η επιθετική λειτουργία, η θέληση για νίκη, η ποιότητα μεταβιβάσεων από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο. Είναι μια αρνητική στιγμή για μας αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να διεκδικήσουμε στο μέλλον. Ελπίζω και πιστεύω σε αντίδραση και απάντηση. Αυτό περιμένουμε από την ομάδα. Ότι υπάρχει πρόοδος και καλύτερο κλίμα στις προπονήσεις. Κι αυτό πρέπει να φανεί αύριο. Στην παράταση με ένα παίκτη λιγότερο δείξαμε θέληση και αυτό θέλω να το δω και αύριο».


Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Τικίνιο και πότε θα παίξει: «Βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αποκατάστασης. Κάνει συγκεκριμένες ασκήσεις με την ομάδα, αλλά όχι με επαφή. Θα βελτιωθεί τις επόμενες ημέρες και πιστεύουμε ότι μετά τη διακοπή θα είναι έτοιμος. Η επιστροφή του γίνεται σταδιακά».


Αν παίξουν Βάτσλικ και Ονιεκούρου αύριο: «Όλοι οι παίκτες μας είναι διαθέσιμοι. Θα δούμε ποιοι θα παίξουν. Αυτοί που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Ο Βάτσλικ έχει μεγάλη εμπειρία, τον υπολογίζουμε για το μέλλον και θα βοηθήσει την ομάδα. Όταν ήρθε δεν ήταν έτοιμος. Ο Ονιεκούρου είναι ενταγμένος πλήρως, έχει καταλάβει το πλάνο και τι θέλουμε από αυτόν. Είναι μέλος της ομάδας και είναι πιθανό να αγωνιστεί. Ποιος θα παίξει όμως θα το είτε αύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα