Λουκάκου : “Χαρούμενος που επέστρεψα”

Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι το νεο νούμερο 9 της Τσέλσι και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον σύλλογο.

“Είναι ωραία που επέστρεψα. Δεν μου φαίνεται σαν κάτι καινούριο γιατί αρκετοί από τους παίκτες που ήξερα βρίσκονται ακόμη εδώ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Είναι ωραίο συναίσθημα. Τα παιδιά είναι “πεινασμένα” και θέλουν να συνεχίσουν να κερδίζουν τίτλους. Βλέπω και από τις προπονήσεις ότι υπάρχει αρκετή ένταση. Ο προπονητής είναι ξεκάθαρος με τις ιδέες του όλοι θέλουν να δουλέψουν σκληρά και να βελτιωθούν. Όλα αυτά ταιριάζουν με

τις φιλοδοξίες μου”.

Ο Λουκάκου επιβεβαίωσε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Άρσεναλ το απόγευμα της Κυριακής (22/8) ενώ δήλωσε πως και ο Ντρογκμπά τον συνεχάρη για την επιστροφή του αλλά και για την βελτίωσή του ως ποδοσφαιριστής.

“Η ωριμότητα είναι σημαντική. Έμαθα περισσότερα τα τελευταία χρόνια για τον εαυτό μου. Έθεσε υψηλότερα στάνταρ. Σαν παίκτης ήθελα να γίνω πιο ολοκληρωμένος. Το ποδόσφαιρο στην Ιταλία είναι διαφορετικό. Δεν υπάρχουν τόσοι χώροι. Είναι πιο τεχνικό και βασίζεται στην τακτική, αυτό με βοήθησε. Το Αγγλικό παιχνίδι είναι διαφορετικό αλλά για εμένα και κάτι καινούριο. Όποιο πλάνο και αν έχει ο προπονητής είμαι έτοιμος να το εφαρμόσω”.

Στην καριέρα του στην Premier League έχει παίξει σε 252 παιχνίδια έχοντας σκοράρει 113 φορές ενώ έχει μοιράσει και 35 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα