Μακάμπι Χάιφα-Ρεν 0-3: Νίκησε και βλέπει πρωτιά (highlights)

Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, με την πρόσληψη του Ζουλιάν Στεφάν στην θέση του Μπρούνο Ζενεσιό, αποδεικνύεται άκρως ευεργετική για τη Ρεν. Η γαλλική ομάδα, μετά την επιστροφή στις νίκες στη Ligue 1 (3-1 τη Ρεμς), απόψε (30/11) «σφράγισε» και την θέση της στην πρώτη δυάδα του 6ου ομίλου και τη συνέχεια του ευρωπαϊκού της ταξιδιού στο Europa League, καθώς πέρασε νικηφόρα (0-3) από την “Πούσκας Αρένα”, στην Ουγγαρία,

κόντρα στην τυπικά γηπεδούχο Μακάμπι Χάιφα.

Η Ρεν επικράτησε με τα γκολ των Μαρτέν Τεριέ στο 29ο, Αμίν Γκουιρί στο 47ο και Φαμπιάν Ριντέρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα (90’+3΄). Πλέον, περιμένει το άλλο βραδινό ματς (22:00) του γκρουπ, ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να μάθει, εάν είναι από σήμερα στους «16» του Europa League ως πρώτη από τον όμιλο.

Για να συμβεί αυτό, πρέπει ο Παναθηναϊκός να μην χάσει από τη Βιγιαρεάλ. Οι Γάλλοι έχουν 12 βαθμούς μετά τη νίκη τους σήμερα, οι Ισπανοί έχουν 6 πριν τον αγώνα με τους “πράσινους” και η ελληνική ομάδα έχει 4 βαθμούς. Στην τελευταία θέση είναι η Μακάμπι, με μόλις 1 βαθμό. Την τελευταία αγωνιστική η Ρεν υποδέχεται την Βιγιαρεάλ στην έδρα της, οπότε θα έχει εκεί την ευκαιρία της για την πρώτη θέση, αν οι Ισπανοί νικήσουν σήμερα τον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα