Στα 4.000 τα διαρκείας της ΑΕΚ

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας στην πρώτη εβδομάδα διάθεσής τους.

Μάλιστα, ακόμα και οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν περίμεναν αυτή την ανταπόκριση.

Χαρακτηρικό του Σαββάτου είναι ότι δόθηκε σχεδόν μία ώρα παράταση στο ωράριο των εργαζόμενων στην ειδική αίθουσα του ΟΑΚΑ για να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που έσπευσαν μέσα στη ζέστη για να ανανεώσουν την ετήσια κάρτα τους ή ακόμα και για να αγοράσουν καινούργια.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ τα εισιτήρια διαρκείας στην πρώτη εβδομάδα διάθεσής τους πλησίασαν τις 4.000 (600 και πλέον το Σάββατο) και από τις 4 Ιουλίου και έπειτα που θα είναι διαθέσιμες όλες οι θύρες αναμένεται ο συγκεκριμένος αριθμός να αυξηθεί περισσότερο.

Υπενθυμίζεται:
"Δυνατότητα ανανέωσης υφίσταται μέχρι τις 4 Ιουλίου καθώς από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου μέχρι και τη Δευτέρα 5 Αυγούστου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για όλους τους φιλάθλους, στο σύνολο των διαθέσιμων θέσεων και όσων βεβαίως δεν θα έχουν ανανεωθεί έως τις 4 Ιουλίου.

Ταυτόχρονα η διαδικασία ανανέωσης για τους περσινούς κατόχους θα γίνεται και διαδικτυακά μέσω του www.aekfc.gr αλλά και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, 801-100-2121 (από σταθερά τηλέφωνα με χρέωση μίας αστικής μονάδας) και 210-6855830 (από κινητά). Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-17:00 και το Σάββατο 10:00-14:00.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του τμήματος εισιτηρίων για τους φίλους της ΑΕΚ είναι [email protected] και ο αριθμός του φαξ 210-6821838.

Επίσης, να σημειωθεί ότι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας τριετίας σε κάθε θύρα του ΟΑΚΑ θα έχουν και προτεραιότητα στην αγορά διαρκείας με την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, παράλληλα βεβαίως με την βασική κατηγορία όσων αγόρασαν διαρκείας στα χρόνια της Γ’ και της Β’ Εθνικής!".
Keywords
Τυχαία Θέματα