Λιντς - Μπέρνλι 1-0: Σημαντική νίκη για την ομάδα του Μπιέλσα (hls)

Λιντς - Μπέρνλι 1-0: Σημαντική νίκη για την ομάδα του Μπιέλσα (hls)csaranΚυρ, 12/27/2020 - 15:57

Η Λίντς υποδέχθηκε στο "Έλαντ Ρόουντ" την Μπέρνλι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Premier League.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Είχε την κατοχή την μπάλας και ταυτόχρονα τον έλεγχο του αγώνα, με καλή κυκλοφορία και χωρίς να απειλείτε η εστία της.

Παράλληλα έβρισκε

τον δρόμο προς την αντίπαλη περιοχή με ευκολία, ενώ κατάφερε νωρίς να προηγηθεί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάμφορντ μόλις στο 5ο λεπτό. 

Η Λίντς είχε 7 τελικές με τις 4 από αυτές να είναι στον στόχο την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είχαν μόλις μια καλή στιγμή σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε, η Μπέρνλι παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη. 

Μπήκε πιο δυνατά ισορρόπησε το παιχνίδι και δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ουσία που ήταν η επίτευξη ενός τέρματος.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο έχοντας και το προβάδισμα του ενός τέρματος και σε κάποιες περιπτώσεις απείλησαν με αντεπιθέσεις χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

Η Λίντς με αυτήν την νίκη ανέβηκε στους 20 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα δοκιμαστεί στην έδρα της Γουέστ Μπρομ με την ομάδα του Σον Ντάις να παραμένει στους 13 και να υποδέχεται στον επόμενο αγώνα την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Leeds United - Ποδόσφαιρο Burnley - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Leeds United ΑΓΓΛΙΑ Οι γηπεδούχοι επικράτησαν δύσκολα ενώ δέχτηκαν ιδιαίτερη πίεση στο φινάλε του αγώνα. Article publish on Κυρ, 12/27/2020 - 15:57 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα