ΠΑΟΚ: "Στην ατζέντα της Φενέρ ο Μιχαηλίδης" (pic)

ΠΑΟΚ: "Στην ατζέντα της Φενέρ ο Μιχαηλίδης" (pic)edadaΚυρ, 12/27/2020 - 15:26

"Η Φενερμπαχτσέ έχει στην ατζέντα της για τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη, που ανήκει στον ΠΑΟΚ". Αυτό υποστηρίζει σε σημερινό του (27/12) "τιτίβισμα" στο twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Χακάν Ντεντέ, ανοίγοντας θέμα ενδιαφέροντος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης για τον αμυντικό του "Δικέφαλου".

Φαίνεται

ότι η πρόσφατη αγορά του Δημήτρη Πέλκα από τον ΠΑΟΚ άνοιξε την όρεξη της Φενέρ και για άλλον "ασπρόμαυρο" παίκτη με καλή προοπτική για το μέλλον, αν αληθεύει η πληροφορία που διαμοιράζει από το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ντεντέ.

Βεβαίως, στην περίπτωση που πράγματι υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον, η Φενέρ θα πρέπει να καταθέσει στον ΠΑΟΚ ανάλογη με την αξία του φερέλπιδα παίκτη, λαμβάνοντας υπόψη και την παράμετρο του υπάρχοντος συμβολαίου του με τους "ασπρόμαυρους", το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2023.   

 

Fenerbahçe’nin stoper gündemindeki isimlerden biri de

PAOK’tab Giannis Michailidis pic.twitter.com/8lHnTVG2hZ — Hakan Dede (@hakandedetv) December 27, 2020

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Τούρκος δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μιχαηλίδης, βρίσκεται στην ατζέντα της ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος Article publish on Κυρ, 12/27/2020 - 15:26 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα