Λεβαδειακός – ΑΕΚ Β’ 4-0: Πανηγυρική επιστροφή στα… «σαλόνια» της SL (highlights)

Ημέρα γιορτής για τη Λιβαδειά με την ύστατη αγωνιστική υποχρέωση του Λεβαδειακού και τη φιέστα ανόδου που πανηγύρισε επικρατώντας της ΑΕΚ Β’ 4-0!

Σε άκρως πανηγυρικό κλίμα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος κι οι ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να κλείσουν τη σεζόν, όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος αυτής, νικηφόρα. Εντούτοις το ξεκίνημα ήταν… διαφορετικό καθώς ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που στο 9′ είδαν την κεφαλιά του Τιέι

να σταματά στην οριζόντια δοκό και – σχεδόν – δέκα λεπτά μετά ο Κάτσικας απώλεσε σπουδαία ευκαιρία πλασάροντας από εξαιρετική θέση.

Η αντίδραση των Βοιωτών ήρθε στο 25′ με υποδειγματικό σουτ με το αριστερό, του Γιαννιώτα για το 1-0. Η συνέχεια δόθηκε στο 2ο 45λεπτο με τον Βήχο να νικάει τον Αγγελόπουλο με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια τη σκυτάλη να παραλαμβάνει ο Τσάπρας κάνοντας το 3-0 με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και το τελικό 4-0 στο 72′.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε η απονομή του τροπαίου του Πρωταθλητή.

Διαιτητής

Βλάχος (Αν. Αττικής)

Βοηθοί

Κομισοπούλου (Χανίων)

Σούζας (Αν. Αττικής)

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Σωτηράκος, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ (58′ Νίκας), Μεχία (76′ Ντεντάκης), Κουϊρουκίδης (58′ Ρομό), Γιαννιώτας, Συμελίδης (67′ Χάμοντ), Κωστή (67′ Πολέτο).

ΑΕΚ Β (Κούστας): Αγγελόπουλος, Κοσίδης, Γεμπόα, Π. Γεωργέας (46′ Γιαννούλης), Κανελλόπουλος (63′ Σκόνδρας), Σαμπανάτζοβιτς, Χριστόπουλος, Πανεράς (63′ Λέλεκας), Κάτσικας (82′ Α. Πήλιος), Γκολφίνος (73′ Α. Γεωργέας), Τιεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα