Παναθηναϊκός: Το ξέσπασμα και η επόμενη μέρα του Παλάσιος

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και το ευρωπαϊκό εισιτήριο σε ένα παιχνίδι που ο Σεμπαστιάν Παλάσιος έμεινε εκτός αποστολής.

Δεν είχε εύκολο έργο ο Χρήστος Κόντης. Έπρεπε να χωρέσει στην 20άδα και δύο νεαρούς. Άφησε πέντε παίκτες στην κερκίδα και προκάλεσε κάποιες εκπλήξεις. Ήθελε ίσως να στείλει και το δικό του μήνυμα.

Μόλις έγινε γνωστός ο αποκλεισμός

του Παλάσιος, η γυναίκα του ξέσπασε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτή είναι μια ντροπή, είναι μια απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για την ομάδα (σ.σ Παλάσιος).

Απλά θέλω να κερδίσουν το Κύπελλο για τους οπαδούς και για κάθε έναν από τους παίκτες και τις οικογένειές τους οι οποίοι δεν χρειάστηκε να ανεχτούν αυτές τις δυστυχίες. ΝΤΡΟΠΗ!

Πόσο άξιος σεβασμού είσαι (σ.σ Παλάσιος). Είμαι περήφανη πως υπέμεινες όλα αυτά τις τελευταίες εβδομάδες δίχως να πεις λέξη. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα μηνύματα. Νίκη για όλους εσάς!».

Όλα αυτά ενώ ο Παναθηναϊκός στη διάρκεια της σεζόν είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του για ανανέωση συμβολαίου του Αργεντινού εξτρέμ. Ωστόσο, εξ αρχής το ποσό που έδινε ήταν δεδομένο ότι δεν κάλυπτε τα «θέλω» του παίκτη.

Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις, δύσκολα ο Παλάσιος θα παραμείνει στο «τριφύλλι». Υπάρχουν φήμες για την ΑΕΚ που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται από κάπου. Εκείνο που μοιάζει σίγουρο είναι πως ήρθε η στιγμή να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα