Άρης: Ταυτοποιήθηκε ο εμπρηστής των γραφείων του “Κλ. Βικελίδης”

Στα ίχνη του δράστη του εμπρησμού στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τα ξημερώματα της Κυριακής (26/5) βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, το άτομο που προέβη σε αυτή την ενέργεια καταγράφηκε από τις κάμερες του γηπέδου να ανάβει πυρσό στο γραφείο του Θεόδωρου Καρυπίδη, κατακαίγοντας τον χώρο και μαζί αρχειακό υλικό, αλλά και οικονομικά στοιχεία. Η φωτιά προκάλεσε ζημιές και σε σουίτες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ελληνική

Αστυνομία εκφράζει τη βεβαιότητα για τη σύλληψη του εμπρηστή, καθώς έχει ήδη ταυτοποιηθεί. Από τις κινήσεις του φαίνεται να γνωρίζει καλά τη χωροταξία στους συγκεκριμένους χώρους. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων και αύριο (27/5) θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, για την καταστροφή του αρχείου.

Η πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής στο χώρο γραφείων της “κίτρινης” ΠΑΕ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, λίγο πριν από τις 3:30 π.μ.. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και προχώρησαν στην κατάσβεση. Οι ζημιές που πρόλαβαν και προκλήθηκαν, πάντως, είναι σοβαρές.

Ο δράστης καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας να μπαίνει στο γυμναστήριο του γηπέδου και στη συνέχεια να κατευθύνεται στο γραφείο του Θεόδωρου Καρυπίδη, όπου άναψε έναν πυρσό. Εκεί δημιουργήθηκε η πρώτη εστία της φωτιάς, που στη συνέχεια εξαπλώθηκε και στους άλλους χώρους με τα προαναφερθέντα αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα