Λέστερ: Πλησιάζει στην απόκτηση ενός «θρύλου»

Ο Βραζιλιάνος άσος, έχει συνδεθεί έντονα τις τελευταίες ώρες με την αγγλική Λέστερ. Σε μια αξιοσημείωτη τροπή των γεγονότων, ο εμβληματικός Βραζιλιάνος αριστερός μπακ φέρεται να πλησιάζει σε συμφωνία ενός έτους με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, την τελευταία μέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Η είδηση αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στα social media από τον YouTuber Μάρτι Μίρας, ο οποίος έχει το δικό του ποδοσφαιρικό κανάλι Spursito.

Ο ίδιος έγραψε στο Twitter:

«Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στο να υπογράψει στη Λέστερ. Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ώρες».Ο 34χρονος ήταν ελεύθερος από τότε που έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης ως παίκτης με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία με 25 συνολικά, στο τέλος της περιόδου 2021/22.

Ολοκλήρωσε την τελευταία του σεζόν στην ισπανική πρωτεύουσα με το πέμπτο μετάλλιο του Champions League. Έχει επίσης έξι τίτλους στη La Liga, μαζί με 58 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Ασφαλώς και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων αριστερών μπακ όλων των εποχών, αλλά η ηλικία του και ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής τα τελευταία τρία χρόνια, δημιουργούν με τις αναφορές της πιθανής μετακόμισης στο «King Power», μια τεράστια έκπληξη για τους περισσότερους.

Keywords
Τυχαία Θέματα