Λεκλέρκ: “Ελπίζω η Ferrari να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει” (pic)

Η Ferrari αρχίζει τη χρονιά με υψηλές αξιώσεις και ο Σαρλ Λεκλέρκ είναι εντυπωσιασμένος από την pole position που πήρε στο Grand Prix του Μπαχρείν. Παράλληλα ο 24χρονος Μονεγάσκος ισχυρίστηκε ότι η Πρωταθλήτρια Red Bull είναι ταχύτερη σε σχέση με τους Ιταλούς και γι αυτό το λόγο δεν περίμενε να τερματίσει την πρώτη θέση.

“Ήμασταν σίγουροι πως στη Red Bull

ήταν ταχύτεροί μας. Είναι μία ευχάριστη έκπληξη η pole position. Πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά αύριο, δε θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Η διαχείριση των ελαστικών θα είναι πολύ σημαντική, ειδικά φέτος με την αύξηση στο βάρος των μονοθέσιων. Οπότε πρέπει να εστιάσουμε στον τομέα αυτό και ελπίζουμε να έχουμε έναν ωραίο αγώνα αύριο”, δήλωσε αρχικά ο Μονεγάσκος ύστερα από το αποτέλεσμα στο Μπαχρέιν και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ήταν πολύ δύσκολες κατατακτήριες δοκιμές, δεν ήμουν τελείως ευχαριστημένος με την οδήγησή μου. Κατάφερα να κάνω το γύρο στο τέλος και τώρα ξεκινάω από την pole position. Είμαι πολύ χαρούμενος. Από οδηγικής άποψης, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά φέτος. Μας βοήθησαν πολύ οι χειμερινές δοκιμές. Δοκίμασα διαφορετικά στιλ οδήγησης για να βρω το τέλειο. Είχαμε δύο πολύ δύσκολα χρόνια και ελπίζαμε φέτος να έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε”.

CHARLES: "It feels good! We were quite hopeful that this would be an opportunity to be back in the front. We're starting from pole, so I'm very happy!"#BahrainGP #F1 pic.twitter.com/U0TEiM0LiO

Formula 1 (@F1) March 19, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα