Λέικερς-Ουόριορς 122-101: Αποκαθήλωσαν τους πρωταθλητές (vid)

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τους τελικούς της Δύσης, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους περσινούς πρωταθλητές. Κορυφαίος για τους Λέικερς ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος σημείωσε 30 πόντους, ενώ ο Όστιν Ριβς σταμάτησε στους 23. Ο Ντ‘ Άντζελο Ράσελ σημείωσε 19 πόντους, ενώ ο Άντονι Ντέιβις έκανε double double με 17 πόντους και 20 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, ο Στεφ Κάρι είχε 32 πόντους με 4/14 σουτ τριών πόντων και ο Ντόντε ΝτιΒιτσάντζο 16. Αυτοί οι

δυο ήταν οι μόνοι που είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, για τους φιλοξενούμενους. Ο Κλέι Τόμπσον έμεινε στους οκτώ πόντους έχοντας 2/12 σουτ τριών πόντων.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν έως τους τελικούς της περιφέρειας έχοντας ξεκινήσει την προσπάθεια από τα play in και έχοντας δεχτεί αρκετή κριτική, για τη φετινή τους αγωνιστική εικόνα. Οι «λιμνάνθρωποι» θα συναντήσουν στους τελικούς της Δύσης τους Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι απέκλεισαν με 4-2 νίκες τους Φοίνιξ Σανς. Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Ριβς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στο παρακάτω βίντεο.

Το σχετικό βίντεο:

Τα αποτελέσματα:

Χιτ-Νικς 96-92 (4-2)
Λέικερς-Ουόριορς 122-101 (4-2)

Keywords
Τυχαία Θέματα