Λάσο: "Δύσκολη έδρα το ΟΑΚΑ"

Ο Πάμπλο Λάσο έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ανέφερε πως το Ολυμπιακό Στάδιο είναι δύσκολη έδρα και μίλησε για τις αρετές των Πράσινων.

"Ήμασταν καλή σχεδόν σε κάθε κατάσταση στο παιχνίδι. Στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν σωστοί, αν και είχαμε κάποιο πρόβλημα με τα αμυντικά ριμπάουντ, όμως γενικά πήγαμε καλά στα ριμπάουντ και κυκλοφορήσαμε πολύ καλά τη μπάλα. Αν θέλεις να κερδίσεις ένα παιχνίδι των πλέι
οφ, τότε πρέπει να παίξεις πολύ καλά και παρουσιάσαμε σημαντική βελτίωση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Όμως γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα στην Αθήνα", είπε αρχικά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε:

"Ο Καμπάσο κάνει σπουδαία δουλειά σε όλη τη σεζόν. Η κατάσταση με τον Γιουλ είναι δύσκολη, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και δεν τον έχουμε στα πλέι οφ. Θα είναι δύσκολα στο ΟΑΚΑ, αρχικά γιατί ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαία ομάδα. Έχουν δύναμη, καλή φυσική κατάσταση, μπορούν να δημιουργήσουν pick and roll και να παίξουν με ενέργεια. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολα και για να κερδίσεις αυτή τη σειρά αγώνων, πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ΄ ότι σήμερα"!
Keywords
Τυχαία Θέματα