Επιστροφή στις νίκες για τη Λιόν (video)

Η Λιόν είχε ανάγκη το τρίποντο και κατάφερε να το κατακτήσει επί της Ανζέ, αφού επιβλήθηκε με 2-1, σκορ με το οποίο είχε νικήσει τους Ανζεβέν και στον πρώτο γύρο.

Οι γηπεδούχοι αναζητούσαν αντίδραση, αφού μετρούσαν τρεις διαδοχικές ήττες σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, μπαίνοντας αποφασίσμενοι να επιβάλουν εξ αρχής το παιχνίδι τους, κάτι που κατάφεραν με πίεση και καλό passing game.

Στο 14' η μακρινή πάσα του Αουάρ, βρήκε ανοργάνωτη την άμυνα της Ανζέ, ο Ντεπάι άφησε πίσω του τον Πάβλοβιτς, ανοίγοντας το σκορ, με
μόλις το δεύτερο γκολ του στο δεύτερο γύρο της Ligue 1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Πάβλοβιτς στο 30', ωστόσο ο Λόπες είχε την απάντηση στην κεφαλιά του Κροάτη και στο 39' ο Τεριέ τιμώρησε και πάλι το σύνολο του Μουλέν για το κάκιστο αμυντικό transition, βρίσκοντας γκολ σε πέμπτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος, με τον Αουάρ να δίνει και τη δεύτερη ασίστ.

Στο δεύτερο μέρος οι Λιονέ απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν το 3-0, η δε Ανζέ έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ με τους Κάνγκα στο 70' και Πάβλοβιτς στο 79'.

Τελικώς πέτυχε το γκολ στο 89', ύστερα από λάθος του Λόπες, με τον Τουζάρ άθελά του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά η ομάδα του Μουλέν δεν πήρε κάτι από αυτό το ματς.

Η Λιόν έχει 59 πόντους, κι έχει σταθεροποιηθεί στην τρίτη θέση, η Ανζέ μένει στους 41.

"Groupama Stadium", Λιόν

Διαιτητής: Μπενουά Μιλό

Κίτρινες κάρτες: 58' Μανγκανί, 64' Κάνγκα
Κόκκινες κάρτες: -

Λιόν (4-2-3-1): Λόπες - Τετέ, Μαρσέλο, Ντεναγέ, Ντουμπουά - Εντομπελέ, Αουάρ - Κορνέ, Φεκίρ (αρχ.) (84' Τουζάρ), Τεριέ (76' Τραορέ) - Ντεπάι (89' Ντεμπελέ)

Προπονητής: Μπρούνο Ζενεζιό

Ανζέ (4-3-3): Μπουτέλ - Μανσό, Τραορέ (αρχ.), Πάβλοβιτς, Μπάμπα - Σανταμαρία, Παζό (76' Ελ Μελαλί), Μανγκανί (64' Φουλζινί)- Καπέλ (53' Κάνγκα), Τετ, Ρεν-Αντελέντ

Προπονητής: Στεφάν Μουλέν
Keywords
Τυχαία Θέματα