Παναγιωτόπουλος: "Κακή μέρα για όλους, όχι μόνο για τον Νικ"

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, συνεργάτης του Ρικ Πιτίνο, μίλησε στον Χρήστο Καούρη και τη Super Euroleague για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για την εικόνα των "πράσινων"

Δεν
ήταν μόνο η άμυνα της Ρεάλ ήμασταν κι εμείς πολύ κακοί. Γνωρίζαμε πως η Ρεάλ θα ήταν περισσότερο εύστοχη. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο επιθετικό κομμάτι. Έλειψε η λογική και οι σωστές επιογές. Δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι σε ό,τι αφορά την ενέργεια και τη διάθεση. Αν βρει ρυθμό αυτή η ομάδα τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα στο δεύτερο μέρος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Για την απόδοση του Καλάθη

Ήταν μια κακή μέρα, όχι μόνο για τον Νικ. Δεν μπορούμε να μείνουμε περισσότερο σ' αυτό. Δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν καλός. Σε κανένα σκέλος του επιθετικού κομματιού δεν ήμασταν καλοί. Μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά όχι στην τηλεόραση. Πρέπει να κάνουμε ένα step up., πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν θέλώ να μείνω παρπαάνω στον Νικ.

Για το προβάδισμα της Ρεάλ και τη δυνατότητα ανατροπής

Πάντα σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν κοιτάζουμε τι έχει γίνει στο παρελθόν. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στο επιθετικό κομμάτι και να βρούμε λύσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα