Λαμία-Βόλος 1-2: «Τάνγκο» από Γκαρσία και Κόμπα για την πρώτη εκτός έδρας νίκη (highlights)

Ο Βόλος πέτυχε την τρίτη νίκη του στην 14η αγωνιστική της Super League και πρώτη εκτός έδρας, επικρατώντας της Λαμίας με 1-2 και έφτασε τους 14 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας, ενώ η Λαμία έμεινε στην 7η θέση με 16 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επιθετικοί και διεκδίκησαν την νίκη, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που είχαν αμυντικούς προσανατολισμούς.

Τρείς,

μόλις, ευκαιρίες υπήρχαν στο πρώτο ημίχρονο που είχε υποτονικό ρυθμό, δυνατά μαρκαρίσματα στον χώρο του κέντρου (3 κίτρινες κάρτες) και εκτός των δυο μεγάλων περιοχών. Ο Βόλος ήταν πιο κινητικός και απειλητικός. Στο 10′, ο Μωραΐτης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ από δύσκολη γωνία, ο Κοσέλεφ έδιωξε σε κόρνερ με το πόδι. Δέκα λεπτά, αργότερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την δεύτερη ευκαιρία τους. Σε σέντρα του Άλχο από δεξιά, στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τάκλιν έκοψε τον Γκαρσία που ήταν έτοιμος να σουτάρει απευθείας. Μια και μοναδική ευκαιρία της Λαμίας στο πρώτο 45λεπτο, από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόσιτς, ο Κότσιτς ήταν σε ετοιμότηττα και απέκρουσε στην “κλειστή” γωνία της εστίας του.

Στο 54′ ο Τζανετόπουλος έκανε κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κόστιτς, ενώ στο 54′, οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους. Ο Μύγας βρήκε χώρο, σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Κοσέλεφ και ενώ ο τερματοφύλακας είχε ακουμπήσει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα του.

Η προειδοποίηση του Βόλου δεν ελήφθη στα…υπόψιν των γηπεδούχων. Δυο λεπτά μετά το δοκάρι του Μύγα, ο Άλχο που ήταν άκρως επικίνδυνος από την δεξιά πλευρά της επίθεσης των φιλοξενουμένων, έκανε την σέντρα ακριβείας, ακριβές timing άλματος από τον Γκαρσία που έστειλε με “καρφωτή” κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Λαμία δεν αντέδρασε άμεσα, αλλά στο 71′, ισοφάρισε από την αποτελεσματικότητα του Καρλίτος. Ο Σιμόν έκανε το “γέμισμα” της μπάλας και ο Καρλίτος πρόλαβε τον Σιέλη και σκόραρε. Η φάση ελέχθηκε από το VAR για 6 λεπτά για το άν ήταν σε οριακή θέση οφσάιντ, ο σκόρερ και κατοχυρώθηκε.

Το ισόπαλο σκορ διέκρησε μόλις τρία λεπτά. Στο 80′, ο Κόμπα με το κουντεπιέ πέτυχε το ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και ενώ πρώτα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Εφτά κάρτες ( 3-4) έδειξε ο διαιτητής Γιάννης Παπαδόπουλος.

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Σαντάνα (46′ Λόνγκο), Τόσιτς (80′ Στάνκο), Σλίβκα, Τσιλούλης (92′ Μαρτίνεθ), Καρλίτος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Άλχο, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κόμπα (89′ Τρουιγέ), Γκαρσία, Μωραΐτης (78′ Ντέλετιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα