Χαραλαμπίδης: "Αδικαιολόγητη η καθίζηση στο τελευταίο δεκάλεπτο" (vid)

Χαραλαμπίδης: "Αδικαιολόγητη η καθίζηση στο τελευταίο δεκάλεπτο" (vid)antoniamath11Πέμ, 11/19/2020 - 23:44

O Κώστας Χαραλαμπίδης θεωρεί ότι η καθίζηση στο τελευταίο δεκάλεπτο είναι αδικαιολόγητη, ήταν το αρχικό σχόλιο του για την εικόνα των "πρασίνων", κόντρα στο παιχνίδι με την Μπασκόνια. 

Επιπλέον ο βοηθός του Γιώργου Βόβορα τόνισε ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στην ομάδα, έτσι ώστε να έχει ο Παναθηναϊκός καλύτερες εμφανίσεις. 

Αναλυτικά

οι δηλώσεις του:


Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια: "Η ήττα είναι βαριά και πάντα είναι δύσκολη. Η κακή εικόνα στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν μας αντιπροσωπεύει. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο δεκάλεπτο. Είναι δύο αγώνες που δεχόμαστε 90 πόντους. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα". 

Για το τρίτο δεκάλεπτο: "Είναι πολυπαραγvωντικό. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πάρα πολύ κακό δεν έχουμε κάτι να σχολιάσουμε". 

Για την ποιότητα των άλλων ομάδων και του Παναθηναϊκού: "Δεν είμαστε ομάδα που έχουμε το ταλέντο το επιθετικό ή το αμυντικό σε σχέση με άλλες ομάδες όπως είναι η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε κάτι μετά την εικόνα που παρουσιάσαμε στο τέλος".

Για την άμυνα και την επίθεση: "Το κομμάτι της επίθεσης είναι άμεσα συνυφασμένο με την άμυνα". 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Χαραλαμπίδης: "Αδικαιολόγητη η καθίζηση στο τελευταίο δεκάλεπτο"  Submitted by antoniamath11 on Πέμ, 11/19/2020 - 23:58 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/XARALAMPIDHS_VOITHOS_PROP_PAO_1… ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Κώστας Χαραλαμπίδης σχολίασε την εικόνα του Παναθηναϊκού, αλλά και τη δεύτερη διαδοχική ήττα μετά τα ματς με Μπασκόνια και Βαλένθια.  ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Κώστας Χαραλαμπίδης σχολίασε την εικόνα του Παναθηναϊκού, αλλά και τη δεύτερη διαδοχική ήττα μετά τα ματς με Μπασκόνια και Βαλένθια.  Article publish on Πέμ, 11/19/2020 - 23:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα