Κυνικός και πρωτοπόρος (video)

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και σκαρφάλωσε στην κορυφή μετά την επικράτηση του κόντρα στον αξιόμαχο Παναθηναϊκό με 2-0.Δύο ασίστ ο κορυφαίος του αγώνα Λέο Ζαμπά,τα γκολ για το ''δικέφαλο'' Πρίγιοβιτς και Λημνιός.

Πρώτο ημίχρονο

Ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ, κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό ο Διούδης

Πρώτη επίσκεψη του ΠΑοκ στην περιοχή του Διούδη με
τον Βιερίνια να σουτάρει δίπλα από τα δοκάρια.

Πρώτη επίσκεψη με το Μακέντα στην περιοχή του Πασχαλάκη, ο Βαρέλα πρόλαβε τον Ιταλό και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Διαμαρτυρήθηκαν οι πράσινοι για παράβαση ζητώντας πέναλτι.

Καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο στο ματς, ο Κάνιας δοκίμασε από μακρινή απόσταση με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Λίγο αργότερα ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να διαμαρτυρηθεί με τον Πρίγιοβιτς να πέφτει στην περιοχή από μαρκάρισμα του Μαυρομάτη.

Τα σουτ του Βέρνμπλουμ στην συνέχεια δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Διούδη, που στο 30ο λεπτό έκανε σπουδαία επέμβαση στη κεφαλιά του Πρίγιοβιτς με τον Έλληνα τερματοφύλακα να παραχωρεί κόρνερ. Από την εκτέλεση ο Βέρνμπλουμ πέτυχε γκολ, που σωστά ακυρώθηκε ως off side.

Νέο ακυρωθέν γκολ για τον ΠΑΟΚ,με τον Μάτος να πετυχαίνει γκολ από θέση off side.

Στις καθυστερήσεις ο Πρίγιοβιτς έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά που επιχείρησε να περνά πάνω από τα δοκάρια του Διούδη.

Δεύτερο ημίχρονο

Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ, μοίραζε ο Ζαμπά σκόραραν Πρίγιοβιτς-Λημνιός

Δυνατά μπήκε ο ΠΑΟΚ με τον Διούδη να σταματά ξανά την αδύναμη κεφαλιά του Πρίγιοβιτς, με τον τερματοφύλακα του τριφυλλιού να έχει απάντηση και στο τετ α τετ του Μπίσεσβαρ στην αμέσως επόμενη φάση.

Τρίτη και φαρμακερή για τον ΠΑΟΚ που βρήκε δίχτυα με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει για 6η φορά στο πρωτάθλημα μετά από ασίστ του Ζαμπά στο 52ο λεπτό, 5ο γκολ του Σέρβου απέναντι στους ''πράσινους.''

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να γίνει απειλητικός με τον Μπουζούκη να εκτελεί πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη στο 54ο λεπτό.

5 λεπτά αργότερα ο Μάτος απείλησε με κεφαλιές μετά τα κόρνερ του Βιερίνια, με τον Βραζιλιάνο να πηδάει και πάλι πιο ψηλά από όλους χάνοντας ευκαιρίες για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ.

Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε να πιέζει για να καθαρίζει το ματς με τον Λημνιό να περνάει στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα να σκοράρει και να γράφει το 2-0 στο 76ο λεπτό.Νέα ασίστ από τον Ζαμπά που ήταν εκ των κορυφαίων στην αναμέτρηση.

Αήττητος ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα μετά από 8 αγώνες, πρώτη ήττα για τον Παναθηναικό.

Διαιτητής: Γενς Μάε

Βοηθοί:Χάινε Σόρενσεν, Γιέσπερ Νταλ

4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ(76'Λημνιός),Πέλκας(53'Πέλκας), Ζαμπά(82' Ουαρντά), Πρίγιοβιτς

Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Μαυρομμάτης, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Δώνης(77'Δώνης), Κουρμπέλης, Καμπετσής(77'Μουνιέ), Μπουζούκης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης(64'Χατζηθεοδωρίδης)
Keywords
Τυχαία Θέματα