Πικέ: «Ήμασταν σίγουροι πως θα κερδίσουμε χωρίς τον Μέσι»

Ο Ζεράρ Πικέ εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη 5-1 της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης, υπογραμμίζοντας πως οι «μπλαουγκράνα» ήταν σίγουροι πως θα πάρουν τους τρεις βαθμούς, ακόμα και χωρίς τον Λιονέλ Μέσι. Παράλληλα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τόνισε πως ο Λουίς Ενρίκε θα πρέπει να καλέσει τον Ζόρντι Άλμπα στην εθνική Ισπανίας.

Αρχικά, ο Ζεράρ Πικέ τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά να πετυχαίνεις τόσα γκολ σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Σου δίνει μια αίσθηση ικανοποίησης
και ευχαρίστησης για εμάς και τους οπαδούς μας. Ήμασταν σίγουροι πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε χωρίς τον Μέσι. Είμαστε η Μπαρτσελόνα και πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε αυτή την ομάδα. Αυτή η εβδομάδα μας βοήθησε στην αυτοπεποίθηση μας, καθώς είχα πει πως η κακή μας φόρμα που έδωσε τροφή στους επικριτές μας, δεν υπήρχε περίπτωση να κρατήσει για πολύ. Ξέρω ότι έχω κάνει κακά παιχνίδια, αλλά πάντα καταφέρνω να αντιστρέφω το κλίμα».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον Ζόρντι Άλμπα: «Ελπίζω ο Λουίς Ενρίκε να κάνει το σωστό, καλώντας τον Ζόρντι Άλμπα στην εθνική ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα