Κρ. Πάλας – Μπόρνμουθ 0-2: Έκανε του…κεφαλιού της!

Τέταρτο σερί ματς χωρίς ήττα για τους φιλοξενούμενους (τρεις νίκες αυτό το διάστημα), τέταρτο συνεχόμενο χωρίς νίκη για τους Λονδρέζους, που πλέον μετρούν ένα τρίποντο σε οκτώ.

Η Πάλας, ξεκίνησε δυνατά χάνοντας δύο ευκαιρίες στο πεντάλεπτο με τον Αγιού, όμως η Μπόρνμουθ διάβασε γρήγορα το παιχνίδι των γηπεδούχων, έκλεισε τον δημιουργό Ολίσε και τον στράικερ Εντουάρ, με αποτέλεσμα να πάρει τα ηνία.

Στο 9′ ο Σεμένιο απείλησε με το 0-1 για τα «κεράσια», που τελικά άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, όταν ο κορυφαίος των

νικητών Κρίστι, εκτέλεσε κόρνερ, ο Σινιστέρα, πήρε την πρώτη κεφαλιά προς τα πίσω ανάμεσα στα «θηρία» της άμυνας της Πάλας και ο Σενέσι με δεύτερη κεφαλιά από κοντά έγραψε το 0-1.

Η Πάλας, είχε την ατυχία στη συνέχεια να χάσει τον αριστερό μπακ Μίτσελ λόγω τραυματισμού, με τον Κλάιν που μπήκε στη θέση του, να μην μπορεί να απειλήσει με πλαγιοκοπήσεις, ως κλασικός δεξιοπόδαρος και τους γηπεδούχους να χάνουν άλλη μία πηγή δημιουργίας.

Οι Κλάιφερτ και Σολάνκι, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσαν να επεκτείνουν το προβάδισμα της Μπόρνμουθ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έχασαν τις ευκαιρίες.

Η Πάλας, προσπάθησε για την ισοφάριση στο ξεκίνημα του β’ και είχε δοκάρι στο 49′ σε σουτ του πρώην παίκτη της Μπόρνμουθ, Λέρμα, ο οποίος είχε άλλη μία ευκαιρία στο 63′.

Ωστόσο, η Μπόρνμουθ ήταν αυτή που έμελλε να σκοράρει για να σφραγίσει τη νίκη, όταν στην αντεπίθεση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ταβερνίερ έδωσε στον Μπίλινγκ, αυτός «έσκαψε» για τον Μουρ και ο Ουαλός (που είχε μπει ως αλλαγή στο 88′), σκόραρε από κοντά με το κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπόρνμουθ, δεν είχε πετύχει μέχρι σήμερα κανένα γκολ με κεφαλιά στο φετινό πρωτάθλημα, τις έβαλε όμως μαζεμένες στο «Σέλχαρστ Παρκ»…

Kρ. Πάλας (Χότζσον): Τζόνστον – Γουόρντ (69′ Χιούζ), Άντερσεν, Γκέχι, Μίτσελ (29′ Κλάιν) – Ρίτσαρντς, Λέρμα (86′ Ματετά), Σλουπ (69′ Αχαμαντά) – Ολίσε, Εντουάρ, Αγιού.
Μπόρνμουθ (Ιραόλα): Νέτο – Σμιθ, Σενέσι, Κέρκεζ – Κρίστι, Κουκ – Σεμένιο (62′ Ταβερνίερ), Κλάιφερτ (62′ Μπίλινγκ), Σινιστέρα (79′ Ουαταρά) – Σολάνκι (88′ Μουρ).

Keywords
Τυχαία Θέματα