Κουρδής: «Απίθανο να γίνει το παιχνίδι αύριο» (vid)

Κουρδής: «Απίθανο να γίνει το παιχνίδι αύριο» (vid)ageorgiΚυρ, 02/14/2021 - 17:13

Ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας Γιάννης Κουρδής μίλησε στην κάμερα του Novasports για τις πιθανότητες διεξαγωγής του ΑΕΛ - ΑΕΚ τη Δευτέρα.
Αναλυτικά:
«Για σήμερα ο αγώνας αναβλήθηκε, το γήπεδο έχει 12-15 εκατοστά

χιόνι, άρα για να γίνει το παιχνίδι αύριο θα πρέπει να καθαρίσουμε περίπου 1000 κυβικά χιονιού. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά το ΕΑΚ έχει τη δυνατότητα να κάνει την προσπάθεια, όμως λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων που κάνουν λόγο για διψήφια αρνητική θερμοκρασία, το εγχείρημα θα είναι πολύ δύσκολο και είναι απίθανο να γίνει το παιχνίδι αύριο. Σε περίπτωση που το χιόνι παγώσει θα είναι και πολύ δύσκολο να καθαριστεί και υπάρχει περίπτωση να προκληθεί ζημιά».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ Κουρδής: «Απίθανο να γίνει το παιχνίδι αύριο» Submitted by ageorgi on Κυρ, 02/14/2021 - 17:12 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/KOURDHS_140221.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας Γιάννης Κουρδής μίλησε στην κάμερα του Novasports για τις πιθανότητες διεξαγωγής του ΑΕΛ - ΑΕΚ τη Δευτέρα. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΛ ΑΕΛ - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας Γιάννης Κουρδής μίλησε στην κάμερα του Novasports για τις πιθανότητες διεξαγωγής του ΑΕΛ - ΑΕΚ τη Δευτέρα.
Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 17:13 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα