Άρης-Παναιτωλικός 0-0: Σταμάτησε πάνω στον Κνετ

Άρης-Παναιτωλικός 0-0: Σταμάτησε πάνω στον Κνετantoniamath11Κυρ, 02/14/2021 - 17:11

O τερματοφύλακας του Παναιτωλικού υποχρέωσε τον Άρη σε απώλεια βαθμών μέσα στο "Βικελίδης" (0-0).

Η κακοκαιρία, που δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα στους ποδοσφαιριστές λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών του αγωνιστικού χώρου, έπαιξε σίγουρα τον ρόλο της. Ο Άρης απέτυχε να επιβάλει τον συνήθη φρενήρη ρυθμό, που αποτελεί σημείο αναφοράςγι' αυτόν κυρίως εντός έδρας, όμως ακόμα κι έτσι, κατάφερε να δημιουργήσει

ουκ ολίγες ευκαιρίες για να κάνει δικό του το "τρίποντο". Ο Κνετ ωστόσο είχε αντίθετη άποψη.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας του Παναιτωλικού είχε τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης, στον ρόλο του καθοδηγητή της άμυνας της ομάδας του κι όταν χρειάστηκε να επέμβει, υπενθύμισε με τρόπο εμφατικό την ποιότητα και την προσωπικότητά του. 

Ιδού η πλέον χαρακτηριστική στιγμή, με τον Μπρούνο να αδυνατεί να πιστέψει πως η εξαιρετική καρφωτή κεφαλιά του δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Εδώ το βίντεο

Έτσι λοιπόν ο Παναιτωλικός έδωσε τέλος στο σερί των δύο ηττών, εξασφαλίζοντας παράλληλα τον πρώτο του εκτός έδρας βαθμό μέσα στο 2021. Τελευταία φορά που η ομάδα του Αγρινίου είχε αποφύγει την ήττα μακριά από το "σπίτι" της ήταν στις 13 Δεκεμβρίου, στο Βόλο (0-0). 

Όσο για τον Άρη, ήταν ο στόχος είναι η δεύτερη θέση, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα αυτό εκλαμβάνεται ως απώλεια βαθμών εκτός προγράμματος.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Παναιτωλικός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ O τερματοφύλακας του Παναιτωλικού υποχρέωσε τον Άρη σε απώλεια βαθμών μέσα στο "Βικελίδης" (0-0). Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 17:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα