Ίντερ: Μετανιωμένος για τη χειρονομία ο Κόντε

Ίντερ: Μετανιωμένος για τη χειρονομία ο ΚόντεtnalΚυρ, 02/14/2021 - 17:09

Ο Αντόνιο Κόντε έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για τη χειρονομία του στη ρεβάνς των ημιτελικών του ιταλικού κυπέλλου, κόντρα στη Γιουβέντους. Ο Ιταλός τεχνικός της Ίντερ είχε σηκώσει το μεσαίο του δάχτυλο προς την εξέδρα, όπου βρίσκονταν ο Αντρέα Ανιέλι και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκηση της “βέκια σινιόρα”. 

Χαρακτηριστικά, ο Κόντε δήλωσε: “Θέλω να απολογηθώ γιατί αντέδρασα με λάθος τρόπο όταν με προσέβαλλαν. Έπρεπε να αντιδράσω διαφορετικά,

με πιο θετικό τρόπο. Ζητάω συγνώμη και θα μάθω από αυτό στο μέλλον. Οι προσβολές που δέχθηκα, δεν πρέπει να είναι η δικαιολογία για την κίνηση μου, δεν έπρεπε να αντιδράσω με αυτόν τον τρόπο”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Όλοι είδαν τι έγινε στο γήπεδο της Γιουβέντους. Αλλά εμείς ως προπονητές, παίκτες, πρόεδροι, πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα και έπρεπε να αντιδράσω στις προκλήσεις με διαφορετικό τρόπο, ίσως με ένα χειροκρότημα, να δείξω πως τους ακούω”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Ο Αντόνιο Κόντε έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για τη χειρονομία του στη ρεβάνς των ημιτελικών του ιταλικού κυπέλλου, κόντρα στη Γιουβέντους. Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 17:09 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα