Κούμαν: «Θα ηταν προτιμότερο το να αγωνιστεί ο Ρονάλντο»

Κούμαν: «Θα ηταν προτιμότερο το να αγωνιστεί ο Ρονάλντο»npiliosΤρί, 10/27/2020 - 23:35

Τη νίκη θέλει απέναντι στη Γιουβέντους στο Τορίνο ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρόναλντ Κούμαν, μετά και την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1.

Οι Μπλαουγκράνα φιλοξενούνται στην Ιταλία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον Ολλανδό να αναζητεί το θετικό αποτέλσμα, τονίζοντας παράλληλα ότι θα προτιμούσε να παίξει ο Κριστιάνο!

Μεταξύ

άλλων είπε:

«Δεν είναι καθοριστικό ματς για την πρόκριση, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, όπου είναι σημαντικό για τις δύο ομάδες να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. 

Παρά τους τραυματισμούς, η Γιουβέντους έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες.

Για τους θεατές θα είναι προτιμότερο να παίξει ο Ρονάλντο. Είναι ένας παίκτης που σέβομαι πολύ

Οι Ντιμπάλα και Μοράτα είναι δύο παίκτες που αν αγωνιστούν στην επίθεση της Γιουβέντους μπορούν να μας πληγώσουν. Ο Ντιμπάλα είναι μεγάλος παίκτης και ο Μοράτα έχει εύκολο το γκολ».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΔΙΕΘΝΕΙΣ Τη νίκη θέλει απέναντι στη Γιουβέντους στο Τορίνο ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ρόναλντ Κούμαν, μετά και την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1. Article publish on Τρί, 10/27/2020 - 23:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα