Euroleague: Το πρωί αποφασίζει για τον αγώνα του Παναθηναϊκού

Η αναμονή συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό. Η Euroleague θα απαντήσει στους «πράσινους» την Τετάρτη (28/10). Ήδη άλλαξε η ώρα της αναχώρησης από Αθήνα για Κωνσταντινούπολη. Σε… αναμμένα κάρβουνα τα μέλη της ομάδας.

Στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να περιμένουν για λίγες ώρες ακόμα την απάντηση της Euroleague. Προκειμένου να ξέρουν αν τελικά θα χρειαστεί να πετάξουν

από Αθήνα με τελικό προορισμό την Αγία Πετρούπολη. Κι αν θα αγωνιστούν, τελικά, με την Ζενίτ.

Είναι προφανές ότι η Euroleague ήθελε να αποφύγει το φιάσκο που είχε γίνει με το (άνευ λόγου κι αιτίας) ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Γαλλία για τον αγώνα με την Βιλερμπάν. Έτσι λοιπόν, το πρωί της Τετάρτης (28/10) θα ενημερώσει τους «πράσινους». Για το αν θα χρειαστεί τελικά να ταξιδέψουν στη Ρωσία.

Τα μέλη του «τριφυλλιού» βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Όπως ακριβώς προβλέπει το πρωτόκολλο, μετά την ανίχνευση κρούσματος κορονοϊού σε παίκτη της ομάδας.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημέρωσε την Πολιτική Προστασία, την Γ.Γ.Α και την Euroleague σχετικά με την κατάσταση. Βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου θα πρέπει όλοι να μείνουν για 48 ώρες σε καραντίνα. Κι επίσης υπάρχει κι άλλο θέμα: Ακόμα κι αν τελικά «πετάξει» η αποστολή προς την Αγία Πετρούπολη, θα πρέπει με την άφιξη στη Ρωσία να κάνει τεστ. Κι αν βρεθεί έστω κι ένας θετικός, με βάση τα όσα ισχύουν στη Ρωσία θα πρέπει να μείνει εκεί, σε καραντίνα, για 14 ημέρες.

Προς το παρόν οι «πράσινοι» ματαίωσαν την ώρα αναχώρησης (06:30 νωρίς το πρωί της Τετάρτης 28/10) της πτήσης τσάρτερ που θα τους πήγαινε πρώτα στην Κωνσταντινούπολη. Και βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης της Euroleague για το αν θα πετάξουν τελικά.

Αυτή τη στιγμή οι ενδείξεις κλίνουν περισσότερο προς την αναβολή. Θα δούμε όμως.

Το άρθρο Euroleague: Το πρωί αποφασίζει για τον αγώνα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα