ΠΑΟΚ: Αποστολή με Κρέσπο, Καντουρί, Σφιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Αποστολή με Κρέσπο, Καντουρί, ΣφιντέρσκιedadaΤρί, 10/27/2020 - 21:37

Στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του τους Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί και Κάρολ Σφιντέρσκι βρέθηκε σήμερα (27/10) ο Άμπελ Φερέιρα, για τη διπλή αποστολή του ΠΑΟΚ, για τους αγώνες με τη Γρανάδα στην Ισπανία (29/10), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του

Ε' ομίλου του Europa Leaue, και τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (1/11) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 1.

Και οι τρεις παίκτες ξεπέρασαν απολύτως τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ, οπότε τους συμπεριέλαβε κανονικά στη διπλή αποστολή των "ασπρόμαυρων", που ξεκινά αύριο το ταξίδι της πρώτα από την Ισπανία. Η προπόνηση σήμερα έγινε στην Τούμπα και το πρόγραμμα περιείχε κυρίως ασκήσεις τακτικής εν όψει της αναμέτρησης με τη Γρανάδα. 

Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στην Ισπανία χωρίς απουσίες λόγω κορωνοϊού, καθώς τα αποτελέσματα των τεστ για τον Covid-19, στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα το πρωί της Δευτέρας (26/10) ήταν όλα αρνητικά. Την αποστολή του "Δικέφαλου" απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Νινούα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ και Κούτσιας.

Αυτοί που "κόπηκαν" από την αποστολή είναι οι Ζαμπά, Βιεϊρίνια, Ρέι και Περέιρα, που δεν είναι δηλωμένοι στην "ασπρόμαυρη" ευρωπαϊκή λίστα, όπως και οι Τσιγγάρας και Βρακάς.Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί με πτήση τσάρτερ το πρωί της Τετάρτης (28/10). Η ομάδα θα προπονηθεί στο Estadio de los Carmenes στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ νωρίτερα στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συέντευξη Τύπου του Άμπελ Φερέιρα. Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο Ίνγκι Ίνγκασον.

Η αποστολή του "Δικεφάλου" θα παραμείνει στην Ισπανία μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα προπονηθεί στη Γρανάδα το πρωί της Παρασκευής (30/10) και στη συνέχεια θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για το Άκτιο. Από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Αγρίνιο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off #paokfc ΕΛΛΑΔΑ Οι Χοσέ Κρέσπο, Ομάρ Ελ Καντουρί και Κάρολ Σφιντέρσκι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και τέθηκαν στη διάθεση του Άμπελ Φερέιρα για τους αγώνες με Γρανάδα και Παναιτωλικό Article publish on Τρί, 10/27/2020 - 21:37 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα