Κοτάρσκι: “Το χαρήκαμε, δεν υπάρχει όμως χρόνος να πανηγυρίσουμε” (video)

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι μίλησε στην “Ώρα των Πρωταθλητών” για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού και για τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-0, στο πρώτο παιχνίδι των play off που κράτησε το μηδέν στην εστία.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA, μιλώντας στον Κωστή

Μπότσαρη:

Στην αρχή απάντησε σε ερώτηση που είχε να κάνει με το ότι φώναξε λιγότερο από άλλες φορές, στους συμπαίκτες του, σε παιχνίδι. «Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο, κάναμε όλα αυτά που είχαμε συζητήσει, όλα αυτά που είδαμε στην ανάλυση, τα βγάλαμε στο παιχνίδι. Δεν χρειάστηκε εγώ να επέμβω πολύ στο παιχνίδι καθοδηγώντας τους παίκτες μου, φωνάζοντάς τους, είναι ένα δείγμα ότι παίξαμε καλά σήμερα και πρέπει να τους συγχαρώ. Πήραμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη».

Είπε ακόμα: «Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με το πάθος με τα συναισθήματα και αυτά ήταν πολύ έντονα στα δύο τελευταία παιχνίδια. Το χαρήκαμε και ελπίζω να το χάρηκε και ο κόσμος που βρέθηκε στην Τούμπα. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να πανηγυρίσουμε γιατί την Τετάρτη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε όλοι στην καλύτερη κατάσταση για να πάρουμε τη νίκη».

Καταλήγοντας, για τη συνολική δουλειά που κάνει ο ΠΑΟΚ, είπε: «Για μένα, η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση και η επίθεση ξεκινάει από την άμυνα. Όλο αυτό, είναι μέρος του πλάνου που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο και είναι χαρακτηριστικό του πλάνου που έχουμε ως ομάδα. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμη, πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι, για να τα κερδίσουμε και τα δύο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοτάρσκι, “Το,kotarski, “to