Ζίβκοβιτς: “Ετσι μέχρι το τέλος, για το Πρωτάθλημα”

Ο Άντρια Ζίβκοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 2-0. Ο Σέρβος επιθετικός μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην “Ωρα των Πρωταθλητών”.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Αρχικά είπε: «Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο αλλά ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και πήραμε μια

πολύ σπουδαία νίκη».

Πρόσθεσε: «Με τη δουλειά που έχουμε κάνει όλη τη χρονιά γνωρίζουμε πόσο έχουμε δουλέψει και πόσο έχουμε πιέσει τους εαυτούς μας. Καθίσαμε το συζητήσαμε, πιστεύουμε στους εαυτούς μας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και για να το κατακτήσουμε».

Για την ενέργεια και το κατά πόσο έχει δυνάμεις ο ΠΑΟΚ για το φινάλε: «Δεν τίθεται θέμα ενέργειας είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αυτή είναι η δουλειά μας δουλεύουμε πολύ σκληρά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε παίζουμε σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο τον ΠΑΟΚ και θα προετοιμαστούμε για να πάμε για τη νίκη και στα δύο παιχνίδια που απομένουν.

Για την ασίστ του στο γκολ του Τάισον: «Ίσως αυτή να είναι η πιο τρελή ασίστ που έχω δώσει το πρωτάθλημα ναι».

Για τον κόσμο: «Παίρνουμε πάρα πολλή ενέργεια από τον κόσμο μας δίνει πολύ δύναμη για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον κόσμο για το πρωτάθλημα είμαστε ένα κερδίσαμε το παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Για το που αφιερώνει το γκολ του, είπε: «Το γκολ το αφιερώνω στη Θ4, στη γυναίκα μου και στον γιο μου που έρχεται».

Για τις νίκες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, είπε: «Μας δίνουν αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντικό για όλους μας και νομίζω ότι έτσι πρέπει με αυτό τον τρόπο να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζίβκοβιτς, “Ετσι, Πρωτάθλημα”,zivkovits, “etsi, protathlima”