Κόντε: «Πληρώσαμε ένα λάθος μας»

Σχεδόν τέλειο παιχνίδι έκανε η Τσέλσι κόντρα στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε, ωστόσο πλήρωσε κάποια λάθη, με αποτέλεσμα οι Καταλανοί να πάρουν την ισοπαλία στο πρώτο ματς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πιστεύω ότι ήμασταν κοντά στο να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι. Νομίζω ότι πληρώσαμε ένα λάθος μας. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε καλά, όταν αντιμετωπίζεις παίκτες όπως ο Μέσι, ο Ινιέστα, ο Σουάρες δυστυχώς πληρώνεις τα λάθη σου. Ξέρουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα με πιο υψηλό επίπεδο από εμάς. Όταν έχει αρκετούς παίκτες νέους, πρέπει
να έχεις και κάποιον έμπειρο. Γι' αυτό το λόγο, παίξαμε ένα έξυπνο παιχνίδι και επαναλαμβάνω δεν είμαστε χαζοί», δήλωσε ο τεχνικός των «μπλε».

Ο Ιταλός σχολίασε με τον δικό του τρόπο την ρεβάνς στο Καμπ Νου: «Σε 15 μέρες πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα άλλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να προετοιμαστούμε όλοι μαζί. Αλλά επαναλαμβάνω, πρέπει να θυμόμαστε ότι κάθε στιγμή που παίρνουμε τη μπάλα έχουμε την ευκαιρία να σκοράρουμε», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα