Κολωνός: Οριστικό – Αστυνομικός συνομιλούσε με τη 12χρονη, πειθαρχικός έλεγχος με εντολή Θεοδωρικάκου

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ανάμεσα σε αυτούς που συνομιλούσαν με τη 12χρονη στον Κολωνό, μέσω της εφαρμογής Blindchat, ήταν και ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ταυτοποιηθεί ότι είναι αστυνομικός και υπηρετεί σε τμήμα ασφαλείας, ενώ δεν έχει εξακριβωθεί αν έχει συναντηθεί με τη 12χρονη.

Με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο εν λόγω αστυνομικός τίθεται αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο.

Σύμφωνα

με πληροφορίες του The Toc, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει και ένα προφίλ που έστειλε δύο μηνύματα στο προφίλ της 12χρονης, και εμφανίζεται να υποδύεται προς το παρόν τον αστυνομικό.

“Αν δεν κατεβάσεις την τιμή θα σε μαζέψουμε. Θες να πάρω τα παιδιά και να σε κλείσω μέσα; Θα σε … χωρίς … τζάμπα”, αναφέρεται στα μηνύματα.

Μέχρι στιγμής ο συγκεκριμένος δεν έχει ταυτοποιηθεί για να διαπιστωθεί αν είναι αστυνομικός ή τον υποδύεται, έτσι ώστε να εξαναγκάσει τη 12χρονη σε ερωτική επαφή χωρίς να δώσει χρήματα.

“Ετοιμάζομαι να πάω να καταθέσω στις αρχές”

Στην εκπομπή “Live News” μίλησε και ένας από τους συνομιλητές της 12χρονης στη διαδικτυακή εφαρμογή. Πρόκειται για 40χρονο που παραδέχεται ότι επικοινώνησε μέσω του Blindchat.

“Χρησιμοποιούσα την πλατφόρμα και έχω χάσει τον ύπνο μου. Βρεθήκαμε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας blindchat”, αναφέρει στο Mega.

“Είχα συνομιλία χωρίς να γνωρίζω αν ήταν η ίδια ή κάποιο πρόσωπο που εμφανίζεται με την ταυτότητα της. Μου ζήτησε ραντεβού στο αυτοκίνητό μου. Ετοιμάζομαι να πάω να καταθέσω στις αρχές”, λέει ο 40χρονος.

Στο μεταξύ ο πρώην συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος, αποκάλυψε ότι ανέλαβε άτομο που εμπλέκεται μέχρι έναν βαθμό με τη υπόθεση της 12χρονης.

Ο δικηγόρος εξήγησε ότι ο εντολέας του δεν έχει φθάσει στην τέλεση της κακουργηματικής πράξης, δηλαδή του παιδοβιασμού.

Η πρόταση και η σύσταση του Όθωνα Παπαδόπουλου προς τον πελάτη του είναι εμφανιστεί ο ίδιος αυτοβούλως στην Υπηρεσία που διενεργεί την εν λόγω έρευνα και υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα αυτό να σθμβεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο εντολέας του κ. Παπαδόπουλυ αρνείται ότι έχει προβεί στην οποιαδήποτε γενετήσια πράξη με το ανήλικο παιδί.

Το περιστατικό της συνομιλίας μεταξύ του πελάτη του Όθωνα Παπαδόπουλου με την 12χρονη έλαβε χώρα το καλοκαίρι.

Πηγή: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα