Κολάσο: Ο θόρυβος του καλοκαιριού, η συζήτηση για λύση της συνεργασίας

Το παιχνίδι του Αρη, στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο, ήταν το τελευταίο του Κολάσο από αυτά που έκανε με τον Αρη από το καλοκαίρι που έγινε η μεταγραφή. Ο Σάββας Παντελίδης τον είχε βασικό και του είχε δώσει τον ρόλο του επιτελικού μέσου. Στη συνέχεια, δεν ήταν στα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό και τον Εργοτέλη. Τώρα, το όνομα
του Αργεντινού είναι στη λίστα των παικτών με τους οποίους θα συζητήσει ο Αρης τη λύση της συνεργασίας.
Βέβαια, δεν είναι ο μόνος. Η περίπτωση όμως έχει τη δική της ξεχωριστή καταγραφή υπό την έννοια ότι από τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, ο Κολάσο ήταν αυτή (ως δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς) που είχε κάνει τον περισσότερο θόρυβο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν είχε έρθει στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” (σχετική φωτό) τα Μ.Μ.Ε. με αυτόν είχαν ασχοληθεί περισσότερο και λιγότερο με τον νεαρότερο συμπατριώτη του, με τον οποίον είχαν έρθει μαζί, τον Ματέο Γκαρσία που στη συνέχεια, και στους αγώνες, αποδείχτηκε ένας από τους καλύτερους παίκτες του Αρη στη σεζόν.
Και η λύση της συνεργασίας δεν είναι μόνο θέμα Παντελίδη υπό την έννοια ότι και ο προκάτοχός του, ο Πάκο Ερέρα, είχε βάλει εμφανώς (από ένα σημείο και μετά) σε δεύτερο επίπεδο επιλογών τον Αργεντινό.
Ο αριστεροπόδαρος, Κολάσο έπαιξε και στην άμυνα (ως αριστερός μπακ) και στους χαφ χωρίς όμως να κερδίσει θέση βασικού.
Ο Αργεντινός έπαιξε σε 10 ματς (8 Πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου), από τα 10 ματς ήταν στα 7 βασικός και από τα 7 βασικός, στα 4 δεν έγινε αλλαγή. Δεν έβαλε γκολ, δεν έχει ασίστ, δεν έκανε πολλές τελικές.
Keywords
Τυχαία Θέματα