Κλοπ για Σαλάχ: «Σιγά την κρίση»

«Ναι, αυτή πραγματικά είναι κρίση» αναφώνησε με το γνωστό στυλ του ο Γιούργκεν Κλοπ, όταν του επισημάνθηκε από τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τη Σαουθάμπτον, πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει πετύχει 2 γκολ σε 6 αγώνες.

«Ουδείς θυμάται πως την προηγούμενη σεζόν, στα πρώτα ματς, δεν είχε σκοράρει τόσο πολύ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλοι περιμένουν να έχει την αποτελεσματικότητα της προηγούμενης σεζόν
(44 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ εμείς δεν έχουμε τέτοιες προσδοκίες, απλώς θέλουμε να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ» επεσήμανε ο Γερμανός, που βλέπει την ομάδα του να έχει εκκινήσει με το απόλυτο των νικών, 5 τον αριθμό, στη φετινή Premier League, όσες κι η Τσέλσι.

«Στα δύο τελευταία παιχνίδια, στο αμυντικό κομμάτι, ήταν εξαιρετικός, δουλεύει πολύ για την ομάδα. Είναι απολύτως φυσιολογικό για έναν επιθετικό να υπάρχει ένα διάστημα κατά το οποίο δεν θα βρίσκει δίχτυα. Ωστόσο παραμένει απειλητικός, είχε ευκαιρίες στα δύο τελευταία ματς, είναι σε πολύ καλή κατάσταση» δήλωσε ο Κλοπ.
Keywords
Τυχαία Θέματα