'Φρένο' βάζει η Disney στην κυκλοφορία "Star Wars" ταινιών

Βγήκαν πολλές τα τελευταία χρόνια, ε;

Η Disney βάζει 'φρένο' στις κυκλοφορίες ταινιών "Star Wars", με τον Διευθυντή Bob Iger να αποκαλεί το πρόγραμμα των προηγούμενων κυκλοφοριών ένα "λάθος" .

Σε συνέντευξή του με το The Hollywood Reporter, ο Iger είπε ότι δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί μια ταινία "Star Wars" κάθε χρόνο. "Πήρα αυτή

την απόφαση, όσων αφορά το πρόγραμμα, και καθώς κοιτάζω πίσω, νομίζω ότι το λάθος που έκανα — και παίρνω την ευθύνη — είναι ότι ήταν πολλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Να αναμένετε μια μείωση ταχύτητας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε ταινίες".

Ο Iger συνέχισε τονίζοντας ότι τα ήδη ανακοινωθέντα projects, όπως το "Episode IX" του J.J. Abrams και το saga των δημιουργών του "Game of Thrones" (αν και πουθενά δεν αναφέρθηκε η τριλογία του Rian Johnson, σκηνοθέτη του "The Last Jedi") θα συνεχιστούν κανονικά.

"Είμαστε στο σημείο που θα αρχίσουμε να παίρνουμε αποφάσεις σχετικά με το τι θα έρθει μετά της ταινία του J.J.", είπε ο Iger. "Αλλά θα γίνουμε πιο προσεκτικοί όσων αφορά την ποσότητα και τον χρόνο".

Η αλήθεια είναι ότι μετά την κυκλοφορία του "The Force Awakens", κάθε χρόνο κυκλοφορούσε και μια ταινία "Star Wars" και όπως φαίνεται το 2019 θα είναι η τελευταία χρονιά που θα γίνει κάτι τέτοιο.

Μετά τη μικρή αποτυχία του "Solo: A Star Wars Story" ήρθε η ανατροπή για τις standalone ταινίες. Μέχρι στιγμής, στο πρόγραμμα υπάρχει το "Εpisode IX", το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2019.

Εσείς τι πιστεύετε; Σας κούρασε να βλέπετε "Star Wars" κάθε χρόνο, ή δεν έχετε πρόβλημα; Πείτε μας στα σχόλια. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΊσως αποκαλύφθηκαν οι πρώτες λέξεις από τον τίτλο του "Star Wars: Episode IX""Star Wars: Episode IX": Σε νέους διαγαλαξιακούς τόπους θα πετάξουμε με τον Matt Smith'Χαμένος' στο διάστημα είναι ο Dominic Monaghan καθώς ενσωματώθηκε στο "Star Wars: Episode IX"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα