Collector's Edition, Season Pass και Closed Beta ανακοινώθηκαν για το Jump Force

Οι κάτοχοι κονσόλας μπορούν ήδη να γραφτούν στην closed beta

Η Bandi Namco ανακοίνωσε τη συλλεκτική έκδοση του Jump Force, ημερομηνίες για την closed beta αλλά και ένα bonus για όσους κάνουν preorder.

Το Jump Force έρχεται σε Xbox One, PS4 και PC μέσω

Steam τον Φεβρουάριο και θα υπάρχει επιπλέον Season Pass που θα δίνει εννέα νέους χαρακτήρες. Τιμή για το Season pass δεν έχει ανακοινωθεί, ούτε το ποιοι θα είναι οι επιπλέον ήρωες.

Οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν το παιχνίδι θα λάβουν τρια αποκλειστικά κοστούμια, όπως και το Frieza's Hover Pod, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν όχημα στο lobby του παιχνιδιού.

H συλλεκτική έκδοση του τίτλου θα έρχεται στα $260, οπότε το ίδιο λογικά και σε ευρώ. Θα περιέχει μια φιγούρα 30 εκατοστών με τους Goku, Luffy και Naruto, το παιχνίδι σε φυσική μορφή, τρεις κάρτες με τέχνη από το παιχνίδι, ένα SteelBook και άλλα αποκλειστικά αντικείμενα τα οποία η Namco Bandai δεν έχει αποκαλύψει ακόμα.

Οι παίκτες Xbox One και PS4 μπορούν ήδη να γραφτούν στην closed beta. Οι εγγραφές ξεκινούν σήμερα και θα μείνουν ανοιχτές ως την 7η Οκτωβρίου. Η ίδια η beta θα τρέξει 12 με 14 του ίδιου μήνα.

Τέλος, στο ρόστερ του παιχνιδιού έχουν ήδη μπει ο Yugi Muto από το Yu-Gi-Oh!, o Goku σε Super Saiyan Blue form αλλά και οι Yusuke Urameshi και Toguro από το YuYu Hakusho.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceJump Force - Killua, Kurapika, Yusuke και ToguroJump Force - Original χαρακτήρες από τον Akira ToriyamaJump Force – TGS 2018 Trailer | PS4

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα