Fallout 76: Μαθεύτηκε η ονομασία του νέου χάρτη

Λίγο υπομονή ακόμα!

Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο Fallout 76 διέρρευσαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι. Στο παρελθόν εξερευνήσαμε το Capital Wasteland. Έπειτα ζήσαμε την καταστροφή στο Commonwealth. Τώρα ξέρουμε πως ο επόμενος χάρτης της Bethesda θα φέρει το όνομα: Appalachia.

Σε ένα tweet που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό Fallout στο Twitter,

η εταιρεία ανακοίνωσε το όνομα του επόμενου χάρτη της σειράς. Μας γέμισε με ενθουσιασμό αλλά και απορίες αφού μαζί με την ονομασία του χάρτη του Fallout 76 δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία ενός περίεργου νέου όπλου, το Guitar Sword. Το μόνο σίγουρο είναι πως το durability στα όπλα θα επιστρέψει στο Fallout, αφού η εικόνα ξεκάθαρα αναδεικνύει μία μπάρα με το όνομα "CND".

How does Appalachia differ from the Commonwealth or Capital Wasteland? It starts with a Guitar Sword. #Fallout76pic.twitter.com/6PKTyHwREy

Fallout (@Fallout) 20 Σεπτεμβρίου 2018

Ξέραμε πως το καινούργιο Fallout θα λάμβανε μέρος στη Δυτική Βιρτζίνια της Αμερικής, και για όσους δεν γνωρίζουν, μία σχέση μεταξύ της Απαλάχιας οροσειράς που εκτείνεται στο μεγαλύτερο μέρος της πολιτείας, και του ονόματος Appalachia σίγουρα υπάρχει.

Η beta του Fallout 76 θα ξεκινήσει αυτόν τον Οκτώβριο, ενώ το παιχνίδι επίσημα θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου. Οι παίκτες του Xbox θα μπορέσουν να παίξουν πρώτοι, ενώ όσοι έχουν PS4 και PC θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο παραπάνω.

Μέχρι τότε όμως, μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για το Campaign, καθώς και για το Perk System του.

Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

IGN GreeceFallout 76: H Bethesda δίνει λεπτομέρειες για το CampaignGamescom 2018: Το νέο σύστημα του Fallout 76QuakeCon 2018: Δόθηκαν λεπτομέρειες για το PvP του Fallout 76

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα